tromaktiko: Συγκρατημένοι οι συγγενείς των θυμάτων ενόψει της αυριανής κατάθεσης του προέδρου Χριστόφια

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Συγκρατημένοι οι συγγενείς των θυμάτων ενόψει της αυριανής κατάθεσης του προέδρου Χριστόφια



Αν και αργά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, δηλώνουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας της 11ης Ιουλίου, με αφορμή την... αυριανή κατάθεση του Προέδρου Χριστόφια ενώπιον της μονομελούς Ερευνητικής Επιτροπής.

Στο ερώτημα τί αναμένει από την αυριανή κατάθεση του Προέδρου, η μητέρα των διδύμων ναυτών, Πόπη Νεοφυτίδου Χριστοφόρου απάντησε πως ''η νεκροψία θα το δείξει'', ενώ η σύζυγος του Πλοίαρχου Ανδρέα Ιωαννίδη, Μαρία, είπε πως αναμένει όπως ο Πρόεδρος αναλάβει τις ευθύνες του.

''Οι νεκροί φωνάζουν, εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο, πρέπει να υπάρξει αλλαγή, δεν γίνεται διαφορετικά'', συμπλήρωσε.

Εξάλλου, η σύζυγος του Αρχικελευστή Κλεάνθη Κλεάνθους, Καίτη, δήλωσε ότι η ίδια δεν περιμένει πολλά από την αυριανή κατάθεση του Προέδρου και πως ''είναι ήδη αργά που μιλά αύριο, έπρεπε να το είχε κάνει εδώ και μέρες''.

''Δεν ακούσαμε τίποτα από τον Πρόεδρο, ελπίζουμε ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει, υπάρχει δικαιοσύνη, ευχόμαστε ότι θα καταφέρουμε να δικαιώσουμε τους ανθρώπους μας και να φτάσουμε μέχρι το τέλος'', κατέληξε η Καίτη Κλεάνθους.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο εκδήλωσης κατά την οποία φυτεύτηκαν δεκατρείς δάφνες που συμβολίζουν τους 13 ήρωες που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της 11ης Ιουλίου, το πρωί στο κοιμητήριο της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!