tromaktiko: Κάλεσμα Συνένωσης όλων των Κινημάτων για ανατροπή του Αποτυχημένου Πολιτικού Κατεστημένου

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κάλεσμα Συνένωσης όλων των Κινημάτων για ανατροπή του Αποτυχημένου Πολιτικού Κατεστημένου



Το Κίνημα Ανιδιοτελών Ελλήνων Νέων Αρχών (ΚΑΝΕΝΑ) υποστηρίζει, χωρίς περιστροφές και Φιλολογικές ακαταλαβίστικες θεωρίες / απόψεις από τον Λαό, την... οποιαδήποτε ενωτική κίνηση η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα συρρικνώσει το αποτυχιμένο πολιτικό κατεστημένο, καθώς η συναίνεση είναι η μόνη αναγκαία και ικανή δύναμη για την επίλυση του σημερινού πολιτικού και ηθικού προβλήματος που διαρκώς επιδεινώνει την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο Ελληνικός Λαός είναι σίγουρο ότι θα μας ακολουθήσει ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ για κοινή δράση και θα μας αναθέσει την εκτέλεση των δικών του και μόνο συγκεκριμένων αποφάσεων και για συγκεκριμένη μεταβατική περίοδο.

Χωρίς το ΚΑΝΕΝΑ να διεκδικεί οποιεσδήποτε "δάφνες" τίθεται στη διάθεση όλων των ΝΟΗΜΟΝΩΝ Ελλήνων για την διαμόρφωση των μελλοντικών εξελίξεων στη χώρα μας..

Στην επιχειρούμενη συνένωση όλων των υγειών δυνάμεων της χώρας καλείται και το υπό διαμόρφωση Κόμμα Αποστράτων Αξιωματικών.

Ας αρχίσουμε λοιπόν να καταθέτουμε τις ενωτικές ιδέες / απόψεις / προτάσεις / ενέργειές μας σε κάποιο κοινό έγγραφο / μήνυμα / ιστολόγιο και ας προετοιμαζόμαστε όλοι για τη ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ / ΣΥΝΕΝΩΣΗ / ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!