tromaktiko: Η συνέπεια του... ΟΑΣΑ!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η συνέπεια του... ΟΑΣΑ!



Βρεθηκα χθες στις 24:00 στην αφετηρια του 040(Πειραιας-Συνταγμα). Εγω και πανω απο 100 αλλα ατομα περιμεναμε μιαμησι και παραπανω ωρα να ερθει λεωφορειο.
Απο τις 24:00 λοιπον το λεωφορειο ηρθε και εφυγε στις 01:45!!!!
Οταν εφτασε,ολοι οι επιβατες σε συντομη συννενοηση η οποια εγινε δευτερολεπτα πριν,χειροκροτουσαμε ειρωνικα τον ερχομο του λεωφορειου. Καλως η κακως κραξαμε τον οδηγο για την απαραδεκτη αυτη καθυστερυση,ο οποιος μας ειπε οτι εχουν κανει περικοπες δρομολογιων οι καρεκλοκενταυροι του ΟΑΣΑ!!!
Ειδα το χαρτακι με τα δρομολογια που εχει και διαπιστωσα οτι ειναι το μονο λεωφορειο στην γραμμη!Ειχε δρομολογια στις 23:45,01:45,03:45,05:45,06:30!
Απο εκει που η γραμμη ειχε-και μαλιστα εν μεσω καλοκαιριου-δρομολογια ανα μιση ωρα(στην νυχτερινη βαρδια)και 3 με λεωφορεια εχουν αφησει 1!!!!!
Το κρατος δεν ξερει απο που να βγαλει λεφτα!!!!
Εγω προσωπικα παροτρυνω και προτρεπω οποιον ηταν στην αφετηρια η σε σταση της εν λογω γραμμης να καταγγειλει το γεγονος!!!
Αν δεν βελτιωθουν οι συγκοινωνιες εγω δεν ξαναχτυπαω εισιτηριο!!! Θεωρω επιεικως απαραδεκτο να περιμενω μιαμησι και παραπανω ωρα στην αφετηρια!!!!!
Υπαρχει κοσμος που δουλευει νυχτα και χρησιμοποιει την γραμμη για να παει στην εργασια του!!! Τωρα αναγκαζετε αυτον τον κοσμο να παρει ταξι αν τα δρομολογια δεν εξυπηρετουν!!!!!
Μου αρεσει που ειχατε και ενα σλογκαν καποτε: "για να πατε γρηγορα και ασφαλη, προτιμηστε τις συγκοινωνιες!" ε, μας δουλευετε λοιπον!!!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!