tromaktiko: Πατρινοί αγανακτισμένοι, μπήκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, και διαμαρτυρήθηκαν σε μάζωξη πράσινων συνδικαλιστών

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πατρινοί αγανακτισμένοι, μπήκαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, και διαμαρτυρήθηκαν σε μάζωξη πράσινων συνδικαλιστών



Η αγανάκτηση οδήγησε τους αγανακτισμένους της Πάτρας, χθες (21/9), στα γραφεία του τοπικού ΠΑΣΟΚ, όπου διαμαρτυρήθηκαν έντονα, σε εκπαιδευτικούς συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, που συνεδρίαζαν.
Πιστοί στο κάλεσμα των αγανακτισμένων, απόψε στις 19:00, μεγαλύτερο και πιο αποφασισμένο κομμάτι Πατρινών, βρέθηκαν στην Πλατεία Γεωργίου. Εκτός της έκφρασης της αγανάκτησης, σήμερα οι Πατρινοί αποφάσισαν να περάσουν σε δράσεις. Συγκεκριμένα, πιστοί στις αρχές της εξέγερσης του Μαΐου, απαίτησαν την παραίτηση της Κυβέρνησης, και την αποδέσμευση της χώρας ΔΝΤ, τρόικα, και κάθε εσωτερική και εξωτερική εξάρτηση, και αποφάσισαν..1. Το νέο άνοιγμα της πλατείας στους Πατρινούς, με προσκλήσεις, και προπαγάνδιση μέσω αφισών των συγκεντρώσεων της Πλατείας, κάθε Τετάρτη και κάθε Κυριακή στις 19:00.
2. Άρνηση πληρωμής κάθε έκτακτου χαρατσιού.
3. Την δραστηριοποίηση ολοένα και περισσότερου κόσμου στην Πλατεία Γεωργίου, με σκοπό άμεσα, την συγκρότηση ομάδων ενημέρωσης στις γειτονιές της Πάτρας.
4. Την πρόθεση πλέον οι πολίτες αυτής της Πόλης, να συγκροτήσουν και ομάδες προστασίας συνανθρώπων μας, που θα βρεθούν αντιμέτωποι με συνεργεία της ΔΕΗ, που θα έχουν σκοπό να διακόψουν το ρεύμα.

Στο τέλος της λαϊκής συνέλευσης της Πλατεία Γεωργίου, και βλέποντας συνδικαλιστές-εκπαιδευτικούς του ΠΑΣΟΚ, να συνεδριάζουν στα γραφεία του κόμματος, δεκάδες συμπολιτών μας, εισήλθαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, για να διαμαρτυρηθούν στα μέλη του κόμματος, για το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων, όπως και για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα σχολεία. Με απαξιωτικές εκφράσεις, απάντησαν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, του τύπου ‘Δεν λογοδοτούμε σε εσάς’, ‘Αυτό το κτίριο ανήκει σε εμάς, Ειρηνικά, οι Πατρινοί διαδηλωτές, τους κάλεσαν να καταθέσουν τις κομματικές τους ταυτότητες, και να βγουν στον δρόμο με τον λαό. Βέβαια, σε τοίχο προσέκρουσαν τα παραπάνω αιτήματα, και οι πράσινοι συνδικαλιστές, αποχώρησαν από το κτίριο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!