tromaktiko: Κρουαζιέρα για βαμπίρ στην Αλάσκα!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Κρουαζιέρα για βαμπίρ στην Αλάσκα!



Εκατοντάδες οπαδοί της… κουλτούρας των βαμπίρ, θα διαπλεύσουν τον φημισμένο εσωτερικό δακτύλιο της Αλάσκας, με κρουαζιέρα, το καλοκαίρι του 2012. Το ταξίδι θα συνδυάζει μεταμεσονύχτια πάρτι, ανάμεσα στα επιβλητικά παγόβουνα και… όσοι πιστοί, ας προσέλθουν!

Το γεγονός ονομάστηκε «Vampire at sea» και έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο, περίοδο κατά την οποία η διάρκεια της ημέρας στην Αλάσκα, είναι πού μεγάλη.

«Θα έχουμε κουρτίνες και θα μπορούμε να αφήνουμε οτιδήποτε έξω από τα παράθυρά μας, οπότε θα μπορεί να είναι όσο σκοτεινά, όσο το θέλουμε», καθησυχάζει τα… απανταχού βαμπίρ η διοργανώτρια, Λίντα Γουλφ, διευθύντρια της εταιρείας Cruises Inc, η οποία δηλώνει και η ίδια θαυμαστής της συγκεκριμένης κουλτούρας.

«Ανάλογες κρουαζιέρες, έχουν διοργανώσει κάθε είδους γκρουπ που μπορεί κανείς να φανταστεί, ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός αναμένεται να είναι ξεχωριστό», δηλώνει ο Μπάκουιτ Ντόναχιου, σύμβουλος οργανισμού επισκεπτών για την περιοχή.

«Αυτό θα έχει πραγματικά πλάκα, δε μπορώ να φανταστώ πως θα είναι αυτοί οι άνθρωποι ντυμένοι, βγαίνοντας από το πλοίο», είπε ο ίδιος.

Η κρουαζιέρα θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως πάρτι με το ανάλογο ντύσιμο, κυνήγι του αίματος, αλλά και διαγωνισμό ανάδειξης του… βαμπιρικού ταλέντου! Επίσης θα μιλήσουν συγγραφείς σχετικών έργων, δίνοντας στην κρουαζιέρα μια λογοτεχνική νότα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!