tromaktiko: «Ικανοί για τον τίτλο»

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

«Ικανοί για τον τίτλο»



Την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να φτάσει στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος εξέφρασε ο Γκέργκελι Ρούντολφ, ενώ ο Στέφανος Κοτσόλης τόνισε ότι η ομάδα του βελτιώνεται.

Οι δύο άσοι του «τριφυλλιού» που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών βρέθηκαν στην έκθεση Νοva All Sports Show, υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις στο περίπτερο του Παναθηναϊκού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της», είπε αρχικά ο Ρούντολφ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. «Ήταν πολύ δύσκολα από τη στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες αλλά δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Αν σκεφτούμε το αριθμητικό πλεονέκτημα του αντιπάλου σταθήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο».

Όσο για τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού να πάρει το πρωτάθλημα, πρόσθεσε: «Γενικότερα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα», ενώ το κενό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του συμπλήρωσε: «Για καμία ομάδα δεν είναι καλό όταν υπάρχει τόσο μεγάλη διακοπή, αλλά σε αυτό το διάστημα θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κοτσόλης αναφέρθηκε αρχικά στην έκθεση λέγοντας: «Είναι μια πολύ καλή και οργανωμένη έκθεση και καλό είναι να την επισκεφθούν όσο περισσότεροι μπορούν» για να προσθέσει: «Η ομάδα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και στη διάρκεια της διακοπής θα δουλέψει πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο. Δεν είναι καλό που υπάρχει βέβαια η διακοπή αλλά θα παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια για να βελτιωθούμε περισσότερο στη συνέχεια».
http://www.gazzetta.gr/




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!