tromaktiko: Τσάκας: «Δεν πάει άλλο!»

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τσάκας: «Δεν πάει άλλο!»



Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Τσάκας με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συναντηθεί με τον Γ. Βαρδινογιάννη στο Καβούρι, και μίλησε για την online συνέντευξη του πρίγκιπα που εξετάζεται.

Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσσης Τσάκας, μίλησε για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα στην εφημερίδα Goal και τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν πάει άλλο με αυτά που ακούω και μαθαίνω. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα ακούσω. Τί άλλο θα ανακαλύψετε; Με ποιον Βαρδινογιάννη ρε παιδιά; Λοιπόν, εγώ δεν έχω κρυφτεί ποτέ και σας λέω το εξής: Μία συνάντηση έκανα και αυτή ήταν σε ξενοδοχείο στο Καβούρι με τον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο και τον νομικό μας σύμβουλο προκειμένου να έχουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στο διάστημα που θα μείνω στην Τζέντα. Όλα τα άλλα είναι για γέλια. Δεν συναντήθηκα ποτέ με τον κ. Βαρδινογιάννη».

Ο Τσάκας αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (30/09) και εν συνεχεία θα μεταβεί εκ νέου στη Τζέντα (πιθανότατα την Κυριακή), ώστε να συναντηθεί με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Επιπλέον, ο Τσάκας ενημέρωσε ότι ο πρίγκιπας εξετάζει το ενδεχόμενο να παραχωρήσει συνέτευξη σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό μέσω διαδικτύου (skype), όμως το πιο πιθανό είναι να συμβεί αυτό εφόσον βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την αγορά του 54,7 % της «πράσινης» ΠΑΕ, αφού δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» στο να επανατοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος όσο βρίσκεται σε πιο πρώιμο στάδιο.
http://www.gazzetta.gr/











     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!