tromaktiko: "Ηλεκτρονικές δημοπρασίες" από το υπουργείο Υγείας για την προμήθεια φαρμάκων

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

"Ηλεκτρονικές δημοπρασίες" από το υπουργείο Υγείας για την προμήθεια φαρμάκων



Mετά την επιτυχία που είχε ο πρώτος Ενιαίος Διεθνής Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός με τη χρήση ηλεκτρονικού πλειστηριασμού για την προμήθεια φαρμάκων, με βάση τη... δραστική ουσία, που είχε ως αποτέλεσμα την εξοικονόμιση χιλιάδων ευρώ, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την προκήρυξη ακόμα δύο νέων διαγωνισμών.

H Επιτροπή Προμηθειών του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προκήρυξε, στις 8-9-2011, το δεύτερο διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια 13 δραστικών ουσιών, προϋπολογισμού 95.693.160 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας. Ο εν λόγω διαγωνισμός αναμένεται να διενεργηθεί με ηλεκτρονική δημοπρασία (e-auction) τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου.

Ο τρίτος διεθνής διαγωνισμός για την προμήθεια 30 δραστικών ουσιών, προϋπολογισμού 107.156.943 ευρώ, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών όλων των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, θα προκηρυχθεί τη Δευτέρα, 19-9-2011, ενώ η διενέργεια των ηλεκτρονικών δημοπρασιών αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!