tromaktiko: Οι κινητοποιήσεις των αστυνομικών πρέπει να γίνουν πιο ουσιαστικές

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Οι κινητοποιήσεις των αστυνομικών πρέπει να γίνουν πιο ουσιαστικές



Αγαπητε κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ καθημερινα  διαβαζουμε τοσο απο τα blogs οσο και απο το επισημο site της ΠΟΑΣΥ για τις... καθε μορφης κινοιτοποιησεις που εξαγγελετε για τις οντως βαρβαρες οικονομικες επιθεσεις που δεχονται τα Σωματα Ασφαλειας ..... την καταργηση οικονομικων εργασιακων αλλα και ασφαλιστικων δικαιωματων που με κοπο και αγωνα εχουν κερδιθει Ειναι αληθεια αλλα και συναμα ΤΡΑΓΙΚΟ το τι οικονομικες απολαβες ειχαν οι περισσοτεροι Αστυνομικοι τον μηνα αυτο ..... οντως υπηρχαν Αστυνομικοι που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ !!!!!!!
Και ερχομαι στο επιμαχο σημειο της ερωτησης που θελω να σας κανω . Βλεπω..... ακουω..... ανακοινωσεις για την ταδε ημερομηνια στο ταδε μερος ενστολες διαμαρτυριες .... ομιλιες σε εδρανα σε εξεδρες συγκεντρωσεις σε διαφορους νομους διαμαρτυριες πανο αναρτημενα ....... και πολυ καλα κανετε κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ αλλα δεν ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ !!!!!!!!!!!! Να σας το πω λιγο με πιο λαικη ορολογια και γραφη ...... Ειμαι π.χ. ο Υπουργος Προστασιας του Πολιτη και βλεπω στις τηλεορασεις στα ραδιοφωνα τις εξαγγελιες που κανετε τις πορειες σας κτλ κτλ... Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ ιδρωσε ο Υπουργος που θα κανετε εσεις πορειες και θα κολησετε ψηφισματα διαμαρτυριας εξω απο κανενα Υπουργειο?????????? ΧΕΣΤΗΚΕ ο Υπουργος ..... <<.....δεν πανε να κανουν αλλες 100 πορειες δεν λεω εγω.......δεν πανε να παρουν καμια δεκαρια πακετα Α4 να εχουν να κολλανε στους τοιχους !!!
ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ απο αυτα κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ και συνχωρεστεμε για τον πεζο λογο που χρησιμοποιω αλλα αυτη ειναι η αληθεια ........... Με αλλα πραγματα ιδρωνουν ..... τρομαζουν ....... χε........αι Παραδειγματα???? πολλα!!! τα περισσοτερα τα ξερετε απλα ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ !!!
Η ομελετα για να γινει πρεπει να σπασουν αυγα ..... εσεις μονο τα μπαχαρικα ριχνετε - ΛΟΓΙΑ - ΛΟΓΙΑ - ΛΟΓΙΑ - και τιποτα αλλο  - κανενας αγωνας καμια επανασταση κανενος πολιτισμου δεν κερδιθηκε στα χαρτια και στα παχια λογια θελει δυναμικες ενεργειες - ενεργειες που θα τους κανουν να τρεχει κρυος ιδρωτας στο μετωπο τους - Συκγκεντρωθειται καπου ολοι μαζοι οι ανα νομους καντες κατα τοπους δημοψηφισματα στο να κανετε λευκη απεργια να κατεβασετε τις ασπιδες να γινετε εναν με τον οχλο τι θα κανουν θα σας ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ????? αν εισται μια γροθια δεν σας πειραζει κανενας
Να εισται σιγουροι και ο κοσμος αυτο θελει να κανετε ετσι θα τους διωξουμε ολους αυτους τους καφρους που υπονομευουν το μελλον των παιδιων μας της πατριδος μας Τι θα κανετε κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ γιαυτο ? Τι θα ταιζετε τις οικογενειες σας σε λιγο καιρο? Α4? και βιντεακια απο το Youtube για να βλεπουν τις πορειες σας και τις ομιλιες σας ? Θελει ΤΟΛΜΗ κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ οι περισσοτεροι Αστυνομικοι ειναι ετοιμοι για το παραπανω βημα στις κοινοιτοποιησεις σας ΔΩΣΤΕ το συνθημα φτανουν πια τα λογια και οι πορειες !!!!! ΔΥΝΑΜΙΚΑ πραγματα - πραγματα που θα τρεμει το φυλοκαρδι τους - τι φοβαστε εσεις τους προστατευετε αλλα εκεινοι σας εχουν γραμμενους . Ο καρκινος αρκετα προχωρησε πρεπει κατι να γινει απο ολους μας.

Σας Ευχαριστω που με ακουσατε
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!