tromaktiko: Σχετικά με "Κίνημα "Δώσε απόδειξη - Πάρε τα λεφτά μου!""

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Σχετικά με "Κίνημα "Δώσε απόδειξη - Πάρε τα λεφτά μου!""



Έχω να πώ ότι είναι το Κίνημα του ΠΑΣΟΚ αυτό και να το χαίρεται με την Ιπποκράτους.
1. Διότι η επόμενη φορολογική επίθεση δεν υπάρχει δέσμευση ότι δεν θα γίνει
2. Αρνούμαι να πληρώσω όρους που θα πάνε σε πληρωμή του χρέους που δεν αναγνωρίζω
3. Με το να δίνουμε φόρους σε ένα Κράτος το οποίο κάνει εξαγωγή των χρημάτων στους δανειστές, στερεύω την αγορά από ρευστό με άμεση συνέπεια τη μείωση του τζίρου των επιχειρήσεων που συνεπάγεται επίσης ανεργία, ύφεση και φτώχεια.
4. Διερευνώντας τον τεχνίτη που θα του κάνεις παζάρια, δεν σκέφτεσαι αν αυτός με αυτά τα χρήματα βγαίνει. Γίνεσαι ένα "αφεντικό" που καιροφυλακτεί τον καθένα στην ανάγκη του.
5. Ο φόρος οφείλει να είναι ανταποδοτικός. Από τη στιγμή που δεν επιστρέφει στο λαό καθώς έχουν εμπορευματοποιηθεί όλα μέχρι και την Υγεία, δεν έχει νόημα.
6. Για τις Ανώνυμες Εταιρείες και τα λοιπά που αναφέρεις, όταν δεν ξέρεις καλύτερα να παίζεις ένα κομπολόϊ και όχι το πληκτρολόγιο.

Επίσης σου θυμίζω:
1. Ο Τσουκάτος δεν χρέωσε την πατρίδα επειδή δεν έκοβε αποδείξεις.
2. ΟΙ μίζες Siemens, C4i κλπ καθώς και του ΕΣ δεν είχαν πρόβλημα στην μη έκδοση παραστατικών αλλά στο ότι η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί.
3. Οι σπατάλες του Δημόσιου Τομέα ακόμα και σήμερα με τις υπερκοστολογήσεις, έχουν κανονικά παραστατικά να τις υποστηρίζουν.

Θέλω να πιστεύω ότι είσαι ένας ακόμα παραπλανημένος για τη ρίζα του Κακού που τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης σε κατάφεραν να πιστεύεις ότι για το χρέος φταίει ο λαός.
Σε άλλη περίπτωση είσαι ένα ακόμα πράσινο παπαγαλάκι που λειτουργεί στα πλαίσια εσχάτης προδοσίας, υποστηρίζοντας λογικές και τακτικές των "εκλεγμένων" προδοτών.

Ένας συμμετέχοντας της πλατείας Συντάγματος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!