tromaktiko: Ο "Εφιάλτης" ξανακτυπά

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο "Εφιάλτης" ξανακτυπά



Με τα μέτρα τα οποία ψηφίσατε βάλατε αυτόματα και την ταφόπλακα μας. Αφού λοιπόν έχετε σκοπό να μας πεθάνετε... να μας εξαφανίσετε γιατί δεν κάνετε το πιο απλό (και μην μου πείτε ότι δεν το ονειρευτήκατε ?) "Τα αφεντικά σας οι Γερμανοί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως να στήνουν εκτελεστικά αποσπάσματα. Λοιπόν πάρτε απ' αυτούς την τεχνογνωσία και πάρτε θέσεις και οι τριακόσιοι και κάθε μια ώρα τρακόσια άτομα από εμάς τους πολίτες που ούτε κλέψαμε αλλά ούτε και μαζί τα φάγαμε να μας εκτελείτε μπροστά στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, με τον πρόεδρο της δημοκρατίας να δίνει το σύνθημα ( επειδή μιλάει καλά τα γερμανικά)και να κάνει κάτι και αυτός μια που απλά είναι θεατής σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου

Έτσι θα λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδας. Ούτως ή άλλως τα χέρια σας βαμμένα με αίμα είναι, με το αίμα όλων αυτών που έχουν αυτοκτονήσει με όλα αυτά που ψηφίζεται γιατί φοβάστε να μην χάσετε την καρέκλα σας και τον παχυλό μισθό σας και όχι για το καλό μας, όχι για να μην πτωχεύσει η Ελλάδα.
Γιατί άραγε πόσοι από εσάς νομίζεται ότι θα ξαναβγείτε? Τουλάχιστον έτσι δεν θα υποφέρουμε εμείς κα τα παιδιά μας. Και το σχέδιο το οποίο υπηρετείτε να κατακτήσουν οι Γερμανοί την Ελλάδα γιατί το '41 δεν τα κατάφεραν θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα." Πολύ θα το θέλατε αυτό, ε?. Ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα . Οι Έλληνες δεν σκιάχτηκαν ούτε τους προδότες με τις μαύρες κουκούλες στα χρόνια της κατοχής αλλά και ούτε εσάς που ελαφρά την καρδία πάτε να μας προδώσετε. Όλοι πήραν και θα πάρουν την τιμωρία που τους αξίζει. Και αναφέρω και τους τριακόσιους που υποτίθεται δεν συμφωνούν αλλά δεν ασκούν το συνταγματικό τους δικαίωμα να διαλύσουν την βουλή γιατί και αυτοί βολεύονται με την εφαρμογή αυτών των μέτρων χωρίς άμεσα να φέρουν την ευθύνη.  Όσον αφορά τους κυβερνώντες βουλευτές είστε καλές μαριονέτες. Όπως σας κουνάν τα σχοινιά έτσι χορεύετε. Αλλά αφού σας χρησιμοποιήσει ο ΓΑΠ θα σας πετάξει στα άγρια θηρία (βλέπε αγανακτισμένο λαό), Εκείνος θα την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Σιγά μην νοιαστεί για εσάς. Όμως πες εσείς δεν ντρέπεστε, τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεστε που θα κουβαλάνε μια ζωή το επίθετο του προδότη? Γιατί φαίνετε ότι ξεχνάτε την παροιμία που λέει «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα».

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!