tromaktiko: Ρατσισμός απέναντι στους τριαντάρηδες φοιτητές!

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ρατσισμός απέναντι στους τριαντάρηδες φοιτητές!



Μέσα από το blog πληροφορήθηκα ότι με τον καινούριο τρόπο διάθεσης δεν δικαιούνται δελτίο ειδικού εισιτήριου...
οι φοιτητές που έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους. Σε γενικές γραμμές αντιλαμβάνομαι και γω ότι θέλουν να κόψουν προνόμια 'αιωνίων' φοιτητών και συμφωνώ απόλυτα.
Από την άλλη όμως δεν είναι άδικο για φοιτητές οι οποίοι προέρχονται από Εσπερινά λύκεια ή που θέλησαν να φοιτήσουν σε μεγάλη ηλικία -γιαυτό δεν έχει τίτλο και δια βίου μάθηση ?Φοιτητής και γω μιας κάποιας ηλικίας που έστω και με αυτόν το τρόπο γλυτώνω κάποια χρήματα τώρα που η βενζίνη είναι πανάκριβη και οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με οδηγούν δύο και τρεις φορές την ημέρα να μεταβώ στη Σχολή μου.Τι πιο απλό όταν κάποιος συμπληρώσει το μέγιστο χρόνο φοίτησης να μη μπορεί να εκδώσει απο τη Γραμματεία της σχολής του πάσο ,που πήγε η ισονομία και η ισοπολιτεία? Εγώ είμαι φοιτητής Β' κατηγορίας επειδή κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής μπόρεσα να εισαχθώ και να σπουδάσω στην ηλικία των 47 ετών-άν αυτό δεν είναι ρατσισμός τότε τι είναι-?

Ένας 48χρονος φοιτητής Πέμπτου εξαμήνου.

Υ.Γ Τα πιο πάνω τα λέω με επιφύλαξη αφού δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση, διότι οι εκπρόσωποί μας ασχολούνται μόνο με τα προσωπικά τους συμφέροντα αντί να κοιτάξουν να ανοίξουν τις σχολές για να δούμε στην πράξη το νέο Νόμο και να αγωνιστούμε να κάνουμε τις αλλαγές όπου πρέπει!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!