tromaktiko: Ξεκινούν αποχετευτικά έργα με κέντρο τη Λεμεσό

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινούν αποχετευτικά έργα με κέντρο τη Λεμεσό



Οριστικά δρομολογούνται πλεον από πλευράς ΣΑΛΑ νέα αποχετευτικά έργα, τα οποία αφορούν στην κατασκευή αποχετευτικών αγωγών λυμάτων και ομβρίων που θα... καλύψουν τις ανάγκες των περιοχών Τσιρείου και Αγίας Φύλας, οι οποίες ομολογουμένως αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της απόφασης της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών, με την οποία επικυρώνεται η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΑΛΑ ως αναθέτουσα Αρχή για κατακύρωση της προσφοράς στην κοινοπραξία Medcon Construction Ltd και Chapo - Charilaos Apostolides Public Co Ltd & Iacovou Bros ConstructionsLtd έναντι του ποσού των €32,6 εκατ.

Με την απόφαση της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών, το ΣΑΛΑ στην τελευταία του συνεδρία αποφάσισε να προχωρήσει επειγόντως με τη διευθέτηση όλων των διαδικασιών κατακύρωσης της προσφοράς και υπογραφής της σχετική σύμβασης.

Με το συγκεκριμένο συμβόλαιο Ε6 της Φάσης Β2 του αποχετευτικού έργου, θα κατασκευαστεί το αποχετευτικό δίκτυο λυμάτων στις περιοχές οι οποίες βρίσκονται νοτιοδυτικά του Τσιρείου σταδίου, δηλαδή η περιοχή που περικλείεται από τη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, τον υπεραστικό δρόμο και δυτικά της οδού Πέτρου Τσίρου μέχρι τον ποταμό Γαρύλλη.

Επιπρόσθετα περιλαμβάνεται η περιοχή της Αγίας Φύλας, βόρεια του υπεραστικού δρόμου και η περιοχή Εκάλης, οι οποίες αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρό πρόβλημα με την αποχέτευση των λυμάτων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!