tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Όλο το κράτος ιδιωτικό να γίνει!"

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο "Όλο το κράτος ιδιωτικό να γίνει!"



Είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά αγανάκτησα με την αγενέστατη ανάρτηση και την καθόλου τεκμηριωμένη, του εν λόγο κυρίου...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_3170.html) Είναι η απόδειξη του γιατί αυτή η χώρα αυτή δεν πάει μπροστά και δεν μπορεί να προοδεύσει, γιατί αντί να κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά επιθυμούμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Έλεος πια .. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος και δεν έχω κάποιο συμφερον να τον υποστηρίξω αλλά δεν μπορώ να διαβάζω συνέχεια για τους ! "κακούς δη. υπαλλήλους". Για το εφάπαξ που λέτε αγαπητέ, όλοι τους πληρώνουν κάθε μήνα, είναι ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ λετά δεν τους τα χαρίζει κανένας. Ο μισθός τους μετά από 20 χρόνια προϋπηρεσίας δεν ξεπερνά τις περισσότερες φορές τα 1300 ευρώ, πείτε μου με τόσο χρόνια δουλείας ποιος είναι ο μισθός στον ιδιωτικό τομέα??
Παντού υπάρχουν κακοί επαγγελματίες και έχω να παραθεσω παραδείγματα ανάρμοστης συμπεριφοράς και στον ιδιωτικο τομέα, όχι μόνο στον δημοσιο, θα έπρεπε δηλαδή σύμφωνα με το σκεπτικό σας να βγω και να φωνάζω να απολυθούν όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι?
Μπορείτε αν θέλετε να εθελοτυφλείτε και να έχετε παρωπιδησμένη σκέψη αλλά θα σας συνιστούσα να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και να αποδώσετε τις ευθύνες εκεί που πρέπει.. Όχι μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά.

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!