tromaktiko: Τρακάρισμα με ΤΑΞΙ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Τρακάρισμα με ΤΑΞΙ



Θα ήθελα αγαπητέ φίλε καταρχην να συμφωνήσω μαζί σου ότι έχεις δίκιο όσον αφορά το συμβάν και ευτυχώς δεν πάθατε δίκιο. (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_7631.html)
Το ότι είχες πιει βέβαια σε κάνει το ίδιο υπεύθυνο στο ατύχημα όσο και ο ταρίφας.

Μία μεμονομένη κατάσταση όπως αυτού του ανθρώπου δε μπορεί να ισχύει για όλους. Ας μη βιαζόμαστε λοιπόν να ευχόμαστε και να καταριόμαστε
επειδή μία - ίσως και πολλές -στιγμή κάποιος μας έβλαψε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο!!
Πόσες οικογένειες με αξιοπρέπεια που τρώνε ψωμί από το ταξί και που οι οδηγοί είναι 12 ώρες επάνω στο τιμόνι(έχεις κατσει ποτέ 12 ώρες στο
τιμόνι σερί με τον κάθε πελάτη που πρέπει να κάνεις ότι σου ζητάει - αυτή είναι η δουλειά σου άλλωστε - και να τρως και την κίνηση στο δρόμο?)
Θα μου πεις και πάλι και γω στη δική μου τη δουλειά εχω τις αντίστοιχες δυσκολίες και ενδεχομένως και χειρότερες!!!
Εγώ απλά θα διαφωνήσω - φιλικά πάντα - με τη φράση σου :
" ...εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όπως την πάτησα εγώ ετσι να τον ξεζουμίσει το κράτος και η άδεια απο 300.000 να κάνει 5.000 άνοιγμα στο επάγγελμα...
Να την πληρώσουν όλοι, γιατί όλοι με ευκολία κ χωρίς αποδείξεις παίρνουν για 200 μετρα 5 ευρω αερα και έχουν και παράπονο.. "
Για ένα μορφωμένο άνθρωπο όπως γράφεις πως είσαι αυτές οι κουβέντες δεν είναι διόλου σωστές!!!Αν εσύ κάνεις στη δουλειά σου ένα λάθος πρέπει να την πληρώσουν όλοι οι συνάδελφοί σου? Δε θα πάρεις το λάθος υπ ' ευθύνη σου!! Ναι ξέρω οι ταρίφες και οι ταρίφες που πλούτισαν που έδειξαν, που έκαναν και που έραναν!!
Εγώ τυχαίνει να ξέρω αρκετούς ταρίφες που μόνο πλούσιοι δεν είναι , καταχρεωμένοι γιατί δεν έφτασαν με τη θέλησή τους την άδεια στα 300.000 αλλά το κράτος που "τσέπωνε" από τις μίζες!!!Έχουν βάλει υποθήκες τα σπίτια τους , ακόμα και τα τομάρια τους ώστε να κατοχυρώσουν αυτού του είδους τη δουλειά!!!Θα μου πεις σίγουρη δουλειά και πανάκριβη!!!Δε σε υποχρεώνει κανείς να πέρνεις ταξί, μπορείς και με τη συγκοινωνία!!!
Όλοι αυτοί που εύχεσαι λοιπόν το κράτος να ξεζουμίσει - που θα το κάνει το δίχως άλλο - θα έχει άμεσο αντίκτυπο όταν αυτοί οι 20 ή 30 χιλιάδες οδηγοί σταματήσουν να ψωνίζουν , σταματήσουν να τρώνε έξω, σταματήσουν να δέχονται παροχές από γιατρούς, λογιστές, μηχανικούς. κλπ.
Τι θα γίνει μετά ???

Αγαπητέ φίλε το πρόβλημα δεν είναι αυτό!!! Το πρόβλημα είναι ότι καταστρώνοντας οι "καρεκλοκένταυροι" που όλοι μαζί και γω ψήφισα, ένα σχέδιο εξόντωσης των πολιτών
το κάνουν πολύ εύκολο για αυτούς όταν εμείς ως πολίτες δεν είμαστε μονοιασμένοι αλλά μισούμε ο ένας τον άλλον!!

Στόχος δεν είναι να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα φίλε μου, στόχος είναι να αποκτήσω και γω κατσίκα!!!!

Παρόλα αυτά το δίκιο σαν κατάσταση είναι με το μέρος σου!! Εγώ απλά διαφωνώ με την προαναφερθείσα σου άποψη!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!