tromaktiko: Όσα είπε η Κοκκίνου για το διαζύγιό της

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Όσα είπε η Κοκκίνου για το διαζύγιό της



Στο περιοδικό In Style Οκτωβρίου μίλησε η Ελλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της και τη νέα της σχέση με τον κατά πολύ μικρότερό της αθλητή του μπάσκετ Γιώργο Μπόγρη.
Αναφορικά με το διαζύγιό της δήλωσε «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Είναι κάτι καθαρά προσωπικό και από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί που κάποτε θα μπορεί να δει όλα όσα έχουν γραφτεί, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί του. Κοίτα, πιστεύω και θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Πολύς κόσμος έχει περάσει δύσκολους χωρισμούς, αλλά τόσο ο Παναγιώτης όσο και εγώ έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε για εμάς τους λόγους που βρεθήκαμε εκεί που βρισκόμαστε, που δεν αφορούν κανέναν άλλο, για αυτό και εμείς δεν δίνουμε καμία τροφή για σχόλια, όπως δεν κάναμε ποτέ, ούτε όταν ήμασταν μαζί».

Ο λόγος που έχει σχολιαστεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό, κάποιες φορές κακόβουλα, είναι επειδή τον τελευταίο χρόνο έχει σχέση με ένα μικρότερο άντρα,τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ Γιώργο Μπόγρη. «Ναι, έχω δεχτεί κακόβουλα και άδικα σχόλια. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο» δηλώνει και δεν θέλει να συνεχίσει την κουβέντα για το θέμα αυτό.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!