tromaktiko: Για τα μηχανογραφικά..

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Για τα μηχανογραφικά..



Παρατηρώ μέρες τώρα το θέμα με τα μηχανογραφικά και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για ακόμα μία φορά η (α)κυβέρνηση για να καλύψει τα δικά της λάθη, βάζει τους πολίτες να τρώγονται μεταξύ τους.
Για όσους δεν συμμετείχαν στις πανελλήνιες και δεν γνωρίζουν, να σας ξεκαθαρίσω ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποιοι μαθητές δεν επικύρωσαν τα μηχανογραφικά τους όπως σας λέει το υπουργείο, ΑΛΛΑ παρόλο που τα επικύρωσαν δεν έχουν περάσει σε καμία σχολή ενώ διαθέτουν τα αντίστοιχα μόρια.

Για του λόγου το αληθές, προσπαθώντας να βγάλουμε άκρη με το θέμα, στο σύστημα μέσα στη σελίδα του υπουργείου έχει επιλογή όπου βάζεις τα στοιχεία σου και σου λέει εάν όντως είχες επικυρώσει το μηχανογραφικό σου. όλα καλά μέχρι εκεί, καθώς το μηχανογραφικό που εξετάζω για έναν γνωστό το ίδιο το σύστημα λέει ότι έχει επικυρωθεί.
Από την άλλη μεριά τώρα, η δεύτερη επιλογή την οποία δίνει το σύστημα είναι να δεις το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό σου. Βάζοντας λοιπόν τα κατάλληλα στοιχεία λέει ότι δεν βρέθηκε καμία εγγραφή!!

Έχουμε λοιπόν ένα σύστημα που από την μια σου λέει ότι οριστικοποίησες το μηχανογραφικό σου και από την άλλη σου λέει ότι δεν υπάρχει στο σύστημα!!
Αυτό είναι το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας φίλοι αναγνώστες!
Μην τρώτε το πα..τζιλίκι τους!! Ρωτήστε φίλους, γείτονες, να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!