tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Σχόλιο σε: "Γυρνάω πίσω"

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Σχόλιο σε: "Γυρνάω πίσω"



Φίλε μου για πές μου Ποίοι γέμισαν την όμορφη σου πόλη με καυσαέριο???? Οι Επαρχιώτες που αναφέρεις η εσείς οι ίδιοι οι ψευτοglamour που...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_6954.html) δηλώσατε μόνιμη κατοικία στης γιαγιάς σας στο χωριό για να πάρετε jeep και να κάνετε 50 μέτρα μόνο και μόνο για μόστρα και να βάλεις τις γλάστρες για να καβατζώσεις την θέση???????? έξω απο το σπιτάκι σου και τώρα μου κλαίγεστε να οι φόροι να τα τεκμήρια άστο στην άκρη το BMW KAI TO PORSCHE!!!! Παρεμπιπτόντως το δικό σου βρομοχωριό που λέγεται Αθήνα δεν περίμενε τους χωριάτες ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ, άσε τώρα που σου το λερώσαμε, αλλά τι να πεις κακομοίρη που φοβάσαι να πεις και το όνομα σου σε αυτή την σκατούπολη. Μην προσπαθείς να πείσεις για το αντίθετο, Οσο για το σχόλιο της αναγνώστριας έχει απόλυτο δίκιο. Και εγω σε λίγους μήνες φεύγω για το νησί μου για να ζήσω και θα έρθεις διακοπές να μου μοστράρεις οτι και καλά είσαι ΑΘΗΝΑΙΟΣ..
Καλή σου τύχη θα την χρειαστείς διότι θα πεινάσεις όσο ποτέ και θα κλειδαμπαρώνεις διπλά σε λίγα χρόνια!! Κατεργάρη μου λοιπόν στον πάγκο σου και ΣΑΚΟΥΒΑΓΙΑΖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αναγνώστης

Αναγνώστης

----------------------

Πρώτον μάθε ορθογραφία. Δεύτερον για ποιόν λόγο να ανοίξει ΤΕΙ και ΑΕΙ στην επαρχία ? Για να τα κονομήσουν αυτοί που έχουν τις γκαρσονιέρες και τις καφετέριες ? Τελείωσαν αυτά αγαπητή. Όχι μόνο δεν πρέπει να ανοίξουν νέες σχολές αλλά πρέπει και να κλείσουνε. Στην επαρχία ούτε για ΙΕΚ δεν κάνετε, άστο γιατί έχω δεί τι κάνετε εκεί. Διάβασμα μηδέν και μετά θέλετε όλοι να γίνετε γιατροί δικηγόροι και μηχανικοί για να σας καμαρώνει το χωριό. Κούνια που σας κούναγε.
Μετά λες όλοι οι Αθηναίοι όπως και οι κυβερνήσεις θεωρούν πως όλη η Αθήνα είναι η Ελλάδα. Για πές μου και στο νησί σου τα ίδια δε λέτε ? Και δεν κατάλαβα ποιοι ήταν που τόσα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ? Μόνο οι Αθηναίοι ψήφιζαν ? Καλύτερα να βρείς άλλα επιχειρήματα. Μετά λες οτι αφήσαμε την επαρχία να ριμάξει. Οκ το δέχομαι αυτό. Να μας πεί και εσύ για ποιον λόγο στις δημοτικές εκλογές ψηφίζατε με αποκλειστικό κριτήριο τον ποιον θα σας τάξει οτι θα σας βολέψει στο δημόσιο. Μην μου πείς οτι αυτά στο χωριό σου δεν γίνονται. 
Όσον αφορά τις ώρες που σηκώνεστε εσείς για δουλειά που έρχεστε σπίτι και οτι στους δρόμους δεν φοβόσαστε είναι επίσης γελία επιχειρήματα. Για ρώτα κανέναν από τις περιοχές της επαρχίας που υπάρχουν καταβλισμοί με ρομά να δούμε αν θα πάρεις την ίδια απάντηση.
Τέλος επειδή έχω πάει διακοπές σε ορισμένα μέρη έχουμε δεί με τον καλύτερο τρόπο τι θα πεί επαρχώτης. Όχι μόνο πετάνε σκουπίδια στον δρόμο αλλά ειδικά σε καμία Κρήτη τον σταυρό σας να κάνετε μην τσακωθείτε με κανέναν εκεί και σας βγάλει μαχαίρι. Επίσης έχω εμπειρία και από Τρίπολη, που μάλιστα κατάγομαι από προπάπου από εκεί, που πήγα να βγάλω μια φωτογραφία την μητέρα μου κάτω από δέντρο κοντά σε κάτι αγροκτήματα και ήρθε κοντά μας ο ιδιοκτήτης του κτήματος εκεί με μια καραμπίνα και μας λέει τι θέλετε ? Και μετά βγαίνουν ορισμένοι και μιλάνε για νησιά και θάλασσες και τον "φιλόξενο έλληνα". Βρέ δε μας παρατάτε λέω γω.
 
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!