Το εστιατόριο μάλιστα επιβάλλει πρόστιμα ανάλογα με την ποσότητα φαγητού την οποία ο πελάτης αφήνει στο πιάτο του. Όσο περισσότερο φαγητό «σπαταλήσετε» τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πρόστιμο.
Ο λόγος που εφαρμόζεται αυτή η πολιτική, είναι για να μειώσει την σπατάλη φαγητού και για να βάζει τους πελάτες να κάνουν δεύτερες σκέψεις πριν παραγγείλουν.
Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Fahad Al Anezi, τα πρόστιμα επιβάλλονται αφού πολλοί πελάτες του εστιατορίου μέχρι τώρα έκαναν μεγάλες παραγγελίες για να εντυπωσιάσουν τους υπόλοιπους θαμώνες, και να καυχηθούν για το κοινωνικό τους επίπεδο.
Μέχρι στιγμής όπως ανέφερε, τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά αφού οι άπληστοι πελάτες φαίνεται πως λογικεύονται.