tromaktiko: Απάντηση στον κ. Λαγούδη

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση στον κ. Λαγούδη



Καταρχήν κ. ΛΑΓΟΥΔΗ σέβομαι την άποψή σας, ανεξαρτήτως εάν μας διέπει χάσμα διαφορετικής προσέγγισης ως προς την Βελτίωση της... Βαθμολογικής εξέλιξης των Λιμενοφυλάκων.
Όπως και κατά το παρελθόν έχω εμπεριστατωμένα και τεκμηριωμένα αποδείξει, το επίπεδο των Λιμενοφυλάκων διαφέρει συγκριτικά και με αυτούς

του Παρελθόντως, αλλά και με κάποια Ανώτερης βαθμίδας στελέχη του Λ.Σ.
Όταν εισαχθείς ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ας μην ξεγελιόμαστε, είναι πολύ δύσκολο να φοιτήσεις μεταγενέστερα στην Σχολή Υ/Ξ ή Α/Ξ (Λιμενικών Δοκίμων). Κι΄ αυτό, όχι γιατί δεν έχεις τα προσόντα, αλλά γιατί ο Αριθμός εισακτέων σε αυτές τις Σχολές είναι εξαιρετικά χαμηλός όσον αφορά αυτούς που προέρχονται από το Σώμα. Εν Αντιθέσει βέβαια με τα άλλα Σώματα Ασφαλείας (ΕΛ.ΑΣ., Π.Σ.) των οποίων η εισαγωγή προέρχεται αποκλειστικά μέσα από το Σώμα.

Άρα λοιπόν, επειδή οι ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ εισήχθησαν στην πλειοψηφία τους με τον Νόμο ΠΕΠΟΝΗ (2190/94) και επειδή είναι καταδικασμένοι σε μόνιμη Στασιμότητα, θεωρείται αυτονόητο οτι πρέπει να βελτιωθούν Βαθμολογικά όλοι και χωρίς διακρίσεις.
Τώρα όσον αφορά την διατάρραξη της Δομής και λειτουργίας του Σώματος που αστόχως επικαλείσθε, θα σας παραπέμψω στο Ερώτημά μου:
Σε ποιό Σώμα ή Όπλο, Ενόπλων Δυνάμεων ή Σωμάτων Ασφαλείας, ο προερχόμενος της Σχολής Υπαξιωματικών να έχει την ίδια Βαθμολογική εξέλιξη & κατάληξη με τον Αξιωματικό Καριέρας, όπως υφίσταται στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ;
Από κει και πέρα τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!!!

Σας ευχαριστώ για την ειλικρινή κατανόηση!
Πάντα στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε σχόλιο!

Ένας Υ/Ξ εκ Λιμενοφυλάκων.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!