tromaktiko: Άγνοια Παναθηναϊκού για την εμπλοκή

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Άγνοια Παναθηναϊκού για την εμπλοκή



Ο Εισαγγελέας της Νάπολη ανακοίνωσε υπόπτα παιχνίδια στα οποία έχει εμπλακεί η Μαφία, συμπεριλαμβάνοντας τον επαναληπτικό με την Ντιναμό Τιφλίδας. «Δεν μας αφορά» η απάντηση του «τριφυλλιού».



Ο Ροσάρι Καντέλμο άρχισε την Παρασκευή τις αποκαλύψεις για το οργανωμένο έγκλημα, έχοντας στα χέρια του δύο υψηλόβαθμα στελέχη της ιταλικής Intralot. Ειδικότερα, η gazzetta dello sport αναφέρει «Η καμόρα χρησιμοποιούσε το κανάλι του στοιχηματισμού για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επηρεάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις τα αποτελέσματα αγώνων».

Μάλιστα, οι Ιταλοί δίνουν και παιχνίδια που υπάρχουν στη λίστα στα οποία εμπλέκονται οι συλληφθέντες και σε αυτά είναι το Παναθηναϊκός - Διναμό Τυφλίδας, αλλά και της Νάπολι με τον Πανιώνιο, χωρίς πάντως να προσδιορίζεται ακριβώς ο ρόλος των συλληφθέντων με τα ματς. Οι Ιταλοί δίνουν στη δημοσιότητα ύποπτα ματς από ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα οποία είναι τα εξής: Γκρασχόπερς – Τσερνομόρετς, Νάπολι – Πανιώνιος, Μπνέι Γιεχούντα – Ντεπορτίβο, Άτον Βίλα – Οντένσε, Φενέρμπαχτσε – ΜΤΚ, Παναθηναϊκός – Διναμό Τιφλίδας.

Στο συγκεκριμένο ματς, που έγινε τον Ιούλιο του 2008 Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0, παιρνώντας στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν μας αφορά»

Από κει και πέρα, άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή της ομάδας στην υπόθεση όπως επίσης ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς την πλευρά του «τριφυλλιού». «Είναι ένα θέμα που δεν μας αφορά» τόνιζαν χαρακτηριστικά.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!