tromaktiko: Απάντηση: Τρομακτικές διακοπές στην Αίγινα!

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση: Τρομακτικές διακοπές στην Αίγινα!



Έτυχε να περάσω το τριήμερο του 15Αύγουστου σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν συμφωνω με την αναγνώστρια, παράληλλα λέει....(αφορά: Τρομακτικές διακοπές στην Αίγινα!) ψέματα οτι πλήρωσε 60 ευρω την κάθε διανυκτέρευση γιατι το έκλεισε μέσω Booking όπως αναφερει που το εχει πολύ ποιό φτηνά. Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά όπως τα αναφέρει:

1)Η απόσταση ήταν 5-7 λεπτά με το αμάξι πράγμα που φαινόταν και από τις φωτογραφίες καθώς ήταν μέσα στο δάσος, ταξί δεν χρησιμοποίησα γιατί είχαν την καλοσύνη οι ιδιοκτήτες να μας μεταφέρουν μέχρι το κέντρο της πόλης με δικό τους όχημα όποτε θέλαμε μεχρι και τις 11:30 το βράδυ, δεν το ξερατε αυτο? ή μήπως απλά μιλάμε για να μιλάμε.

2) Ο δρόμος δεν ήταν όπως λέτε χαλικόδρομος αλλά στρωμένος με τσιμέντο το οποίο έριξαν μονοι τους απ΄οτι μας ειπαν γιατί παλιότερα είχαν μεγάλο πρόβλημα,είπατε ότι δεν είχε σπίτια στην διαδρομή αλλά θα μπορούσατε αν θέλατε πυκνοκατοικημένη περιοχή να νοικιάσετε μέσα στην πόλη και όχι στην εξοχή, ενα άλλο πρόβλημα σας ήταν τα ζωάκια του δάσους όπως είπατε αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτά ήταν πάντα εκεί ενώ εσείς πήγατε μετά (θα μπορούσατε να ενημερώσετε τα ζωάκια για τις διακοπές σας ώστε να ξερουν οτι έρχονται άνθρωποι της πόλης και να προνοήσουν να φύγουν), τα περι ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου δεν αξίζουν καν να ασχοληθώ.

3) Όπως λες είχε όλα αυτα τα ζώα που ανέφερες τα οποία αλλά όσο και αν προσπαθώ να θυμηθώ την "ευωδία" που λες μου είναι αδύνατο να θυμηθώ κάποια στιγμή που να μύριζε, Το θέμα με τον κόκκορα είναι το ίδιο με τα ζωάκια του δάσους, δεν τον ενημέρωσατε για τις ώρες που θέλατε να ξυπνάτε αι αυτός έκανε του κεφαλιού του.

4) Μπάνιο μπορούσες να κάνεις και μπροστά στο ξενοδοχείο στα βράχια όπως έκανα εγώ με την παρέα μου και σε πληροφορώ ότι η θάλασσα ήταν απίθανη αλλωστε οι σκαφάτοι που ήταν κάθε μέρα αραγμένοι κοντά στο ξενοδοχείο δεν ήταν χαζοί, αν ήθελες οργανωμένη παραλία με τους καφέδες σου και τα ποτά σου τότε δεν σου φταίει κανένας.

5) Ο κύριος που ήταν εκεί λογικό ήταν να μην ξέρει καθώς η γυναίκα του κανόνιζε τα οικονομικά οποτε δεν νομιζω ότι όποια χρονιά και να ήταν θα είχε διαφορα.

Η μόνη παραφωνία στις όμορφες ήσυχες διακοπές μας ήταν 2 κακομαθημένες κοπέλες που καθόλου απίθανο να είσαι μια από αυτές που νόμιζαν ότι ήταν στην Μύκονο και κυκλοφορούσαν με τα 12ποντα ντυμενες σαν να πήγαιναν για δουλειά οι οποίες τάραξαν την ησυχία μας με τις φωνές τους γιατι ήθελαν να κάνουν τσεκ-αουτ στις 11 το βράδυ και φώναζαν στον κύριο που αναφέρατε λες και ήταν συνομήλικοι.

Πριν ξεκινήσουμε για διακοπές σκεφτόμαστε τη θέλουμε και μετά κλείνουμε προορισμό, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μενα που ήθελα κάποιες μέρες να ηρεμήσω και να μην ακούω φασαρία ήταν αυτό που περίμενα, για σας που στο μυαλό σας είχατε το super paradise δυστυχώς την πατήσατε. Με τις υγείες σας αλλα μην κατηγορείτε άλλους για το οτι δεν ξέρετε να κάνετε σωστές επιλογές.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!