tromaktiko: Αγωνία για τους επενδυτές - μετόχους

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Αγωνία για τους επενδυτές - μετόχους



Στην ΑΕΚ βλέπουν σαν... σανίδα σωτηρίας την συμφωνία με την Petit Chateau και ενώ συνεχίζονται θετικά οι επαφές, άπαντες ευελπιστούν να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Μπορεί η ΑΕΚ να έπαιζε με την Άντερλεχτ για το Europa League, όμως το μυαλό όλων βρίσκεται στις εξελίξεις με τους ενδεχόμενους νέους μετόχους της ομάδας, την εταιρία Petit Chateau. Oι επαφές του Σταύρου Αδαμίδη συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό σημείο, όμως στην ΠΑΕ εξακολουθούν να είναι συγκρατημένοι μέχρι την τελική έκβαση των συζητήσεων και την υπογραφή της συμφωνίας.

Άλλωστε, μέχρι να οριστικοποιηθεί το οτιδήποτε με την Ιταλική εταιρία που προωθεί τα ρωσικά κεφάλαια, ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει κάτι. Και αυτό μοιάζει η συνετή οδός, αφού έως το οριστικό ναι για να κλείσει και επίσημα το deal υπάρχει αρκετός δρόμος.

Φυσικά, το γεγονός ότι η εν λόγω εταιρία επιθυμεί να επενδύσει 10 εκ. ευρώ στην Ένωση, χωρίς να ζητάει τρελά ανταλλάγματα, είναι αρκετά θετικό και έχει γεμίσει χαμόγελα τους πάντες στην διοίκηση, όμως – ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι και από τις έως τώρα επαφές όλα δείχνουν ότι πάνε κατ' ευχήν – περιμένουν με αγωνία τη συνάντηση της άλλης εβδομάδας. Το ανησυχητικό είναι ότι οι εκπρόσωποι της εταιρίας έχουν εκφράσει νομικό κόλλημα και έχουν αναβάλλει το ταξίδι τους στην Ελλάδα, και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει την αγωνία όλων (και της ομάδας και του κόσμου) κατακόρυφα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων λοιπόν, πιθανότατα τη Δευτέρα, η συνάντηση των Ιταλοελβετών εκπροσώπων των Ρώσων με τον Σταύρο Αδαμίδη και το νομικό επιτελείο των δύο πλευρών θα δώσει απαντήσεις σε πολλά κρίσιμα ερωτήματα, μα πάνω από όλα θα δώσει πνοή (αν όλα συνεχίσουν αν πηγαίνουν καλά επαναλαμβάνουμε).

Και αυτό γιατί στην ΑΕΚ είναι σε πολύ οριακό σημείο, με τις οφειλές να τρέχουν, παράλληλα να έχουν προστεθεί οι οφειλές της περασμένης σεζόν και οι Παππάς και Νοτιάς να έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύουν να βάλουν άλλα χρήματα για να καλυφθούν οι ανάγκες του τμήματος.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!