tromaktiko: «Όλα για νίκη με Μονπελιέ»

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

«Όλα για νίκη με Μονπελιέ»



Ο Φάνης Κουντουδιός μιλώντας στο leoforos.gr, δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη και τόνισε πως ο σημαντικότερος αγώνας είναι αυτός με την Μονπελιέ (10:00).


Παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός κατάφερε κόντρα στην Κάρκοφ να γράψει ιστορία, καθώς νίκησε στο πρώτο του παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» ναι μεν δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, ωστόσο αυτό ήταν κάτι δεδομένο, μιας και το ματς κόντρα στους Ουκρανούς ήταν το πρώτο επίσημο για φέτος και το δεύτερο μετά από ένα φιλικό που είχαν δώσει.

Ωστόσο αυτό που μέτρησε ήταν η Παναθηναϊκή ψυχή και οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί κατακτήθηκαν φέρνοντας την ομάδα ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση. Μια πρόκριση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αυριανό παιχνίδι με την Μονπελιέ (10:00), όπως τόνισε στο leoforos.gr ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Φάνης Κουντουδιός, μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: «Η αλήθεια είναι πως ήταν μια αγχωτική νίκη, αλλά δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και από την απόδοση στα δύο τελευταία οκτάλεπτα. Μην ξεχνάμε πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι και δεύτερο συνολικά και πως ακόμα είμαστε στην αρχή.

Πλέον κοιτάζουμε το αυριανό ματς με την Μονπελιέ που είναι χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!