tromaktiko: Κλείνει ο Δημοτικός παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο Παραποτάμου Ηγουμενίτσας λόγω συνταξιοδότησης!

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Κλείνει ο Δημοτικός παιδικός σταθμός και το νηπιαγωγείο Παραποτάμου Ηγουμενίτσας λόγω συνταξιοδότησης!



Αυτά έχει το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, καθώς και η επαναλαμβανόμενη ανικανότητα των υπευθύνων του Δήμου Ηγουμενίτσας να...
προβλέψουν τέτοια γεγονότα !

Μετά από τις αιτήσεις συνταξιοδότησης από όλο το προσωπικό του παιδικού σταθμού Παραποτάμου, ο Δήμος Ηγουμενίτσας αποφάσισε το κλείσιμό του, αφήνοντας "ξεκρέμαστους" δεκάδες παιδιά και τους γονείς τους, την ώρα η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει!

Σε συνάντηση γονέων σήμερα με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, ο κ. Κάτσινος, αφού στην αρχή δήλωσε άγνοια επί του θέματος, στην συνέχεια τους πρότεινε τα 6 παιδιά του παιδικού σταθμού να μεταφέρονται στον παιδικό του Καστρίου ενώ για τα άλλα 16 παιδιά του νηπιαγωγείου, προέτρεψε τους γονείς να τα κρατήσουν στα σπίτια τους, μη μπορώντας να τους βρει άμεση λύση!

Μητέρα από τον Παραπόταμο αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Η απόφαση αυτή είναι τελείως άδικη καθώς ο σταθμός έχει περίπου 20 παιδιά των οποίων οι γονείς ενημερώθηκαν 2 μέρες πριν κλείσει και καλούνται στην αρχή της σχολικής χρονιάς να ψάχνουν για το που θα πάνε τα παιδιά τους....Και δεν φτάνει που κλείνουν τον παιδικό σταθμό, έχουν το θράσος να μας λένε να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο σπίτι!"
892fm.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!