tromaktiko: Απάντηση σχετικά με τεμπέληδες εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση σχετικά με τεμπέληδες εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι



Η απάντηση μου αφορά δυο θέματα που έχουν αναρτηθεί σήμερα με κοινό παρονομαστή.
1) Σχετικά με: "Τεμπέληδες εκπαιδευτικοί"
2) Ωράριο εκπαιδευτικών
Σίγουρα κανένας απο εμάς δεν βάζει όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουβάλι.Υπάρχουν οι επαγγελματίες και τα λαμόγια.

Στην χώρα μας τα λαμόγια υπερτερούν και δυστυχώς τα περισσότερα είναι μαζεμένα στον δημόσιο τομέα.Συγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Στο θέμα μας,το έργο των δασκάλων και των καθηγητών είναι αναμφισβήτητα δύσκολο και σοβαρό.Όμως δεν δέχομαι να ακούω απο κανένα εκπαιδευτικό οτι δεν γνωριζε την κατάσταση για τα βιβλία.Σαν να μας πει ο φαντάρος οτι προετοιμάζεται για πόλεμο χωρίς να ξέρει αν θα πάρει όπλο.Μα είναι δυνατόν? Ενδιαφερθήκατε να μάθετε?
Θα συμφωνήσω και εγώ για τις εκλογές,τις συνελεύσεις καθώς και για τα ''κενά'' οτι έιναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ.Υπάρχουν και τα απογεύματα σε αυτές τις περιπτώσεις.
Υπάρχουν παραδείγματα που εχω καταγράψει κατα το πέρασμα μου απο τα θρανια και την σχολή, τα οποία λίγο πολυ όλοι μας τα γνωρίζουμε.

Και κάτι ακόμα,το ότι κάθονται 2 μήνες το καλοκαίρι προσωπικά δεν το θεωρώ σωστό,θα μπορούσε το κράτος να τους διαθέτει σε κάποια ιδρύματα,βιβλιοθήκες,κ.λπ.

Θα ήθελα να απαντήσω και στον/ην αναγνώστη/ρια,για την δικαιολογία που χρησιμοποίησε οτι οι δάσκαλοι δεν ξέρουν που θα διοριστούν αρα πως είναι δυνατον να ξέρουν αν θα υπήρχαν βιβλία. Και σας ρωτώ ξανά, όλο το καλοκαίρι που ήσασταν, γιατί δεν σας είδα να διαμαρτύρεστε..2 μήνες είχατε, τώρα θα βγείτε στους δρόμους?

Αναμένω με ενδιαφέρον κάποια απάντηση. Ευχαριστώ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!