tromaktiko: Μήνυμα σε Γιώργο, μέσω Μόσιαλου

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα σε Γιώργο, μέσω Μόσιαλου



Η… σχεδόν βίαιη απομάκρυνση του Ηλία Μόσιαλου από το εντευκτήριο της Βουλής, μετά την έντονη κριτική που... δέχτηκε από άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι τον συνάντησαν μπροστά τους, και δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για πρόσφατες δηλώσεις του περί «προνομιούχων εθνοπατέρων», είναι ένα έμμεσο, αλλά ξεκάθαρο μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρόθυρα έκρηξης, μετά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων, καθώς οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αντιλαμβάνονται ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξηγήσουν και να πείσουν τους ψηφοφόρους τους.

Αυτή η πραγματικότητα, τους ωθεί στο να ξεσπούν επί δικαίων και αδίκων, όπως συνέβη για παράδειγμα με το περιστατικό με τον Ηλία Μόσιαλο. Δεν έχουν διαψευστεί άλλωστε οι πληροφορίες που από το πρωί κάνουν τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, ότι ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚεπιδιώκει να απαιτήσει από τον Γιώργο Παπανδρέου τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις.

Και φυσικά, να ζητηθούν εξηγήσεις, ίσως και ευθύνες, για το που πηγαίνουν η Κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ. Μια φόντο μια επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, που προδικάζει οδυνηρή ήττα.
www.statesmen.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!