tromaktiko: Ζητούν επίσπευση της κατασκευής νέας μαρίνας στην Πάφο

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ζητούν επίσπευση της κατασκευής νέας μαρίνας στην Πάφο



Είναι καιρός να ανασυγκροτηθούν όλοι οι φορείς και παράγοντες της Πάφου, ώστε με δυναμικές κινητοποιήσεις να πειστεί η κυβέρνηση να ξεκινήσει κάποια έργα και στην... Πάφο για την υπέρβαση των συνεπειών της κρίσης. Αυτό επισημαίνει ο δημ. σύμβουλος του ΔΗΣΥ στον Δήμο Πάφου, Νίκος Σιμιλλίδης, ο οποίος κάνει λόγο για πρωτοφανή πτώση του κύκλου εργασιών της οικονομίας σε όλους τους τομείς στην επαρχία. Ο κ. Σιμιλλίδης υποστηρίζει ότι η οικονομία της Πάφου θα μπορούσε να βγει από τα αδιέξοδα των τελευταίων δύο χρόνων, αν κάποια έργα κομβικής σημασίας προωθούνταν προς υλοποίηση.

«Τέτοια έργα είναι η κατασκευή της μαρίνας. Ειδικά στο έργο αυτό είναι απόλυτη ανάγκη να ξεπεραστούν με παρέμβαση του κράτους τα οποιαδήποτε προβλήματα και το έργο να ξεκινήσει αμέσως. Επείγει επίσης η διενέργεια βελτιωτικών έργων στο Αεροδρόμιο Πάφου και κυρίως η ολοκλήρωση του δρόμου Αεροδρομίου-Τουριστικής Περιοχής, καθώς και η αύξηση των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Πάφου».

Ο κ. Σιμιλλίδης κάνει λόγο και για ανάγκη λειτουργίας στην Πάφο πανεπιστημιακής σχολής, ενώ θα πρέπει να ενθαρρυνθεί ο ιδιωτικός τομέας για δημιουργία και άλλων σχολών ανώτερου και ανώτατου επιπέδου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!