tromaktiko: Συντονιστείτε! Κανένας να μην χάσει τη δουλειά του!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συντονιστείτε! Κανένας να μην χάσει τη δουλειά του!



Ν' αγιάσει το στόμα σου αδερφέ μου!
Aπάντηση: "Απολύσεις Δημοσίου...Μήπως κάποιους ξεχάσατε;" αλλά ας το δούμε και διαφορετικά! Αν το πρόβλημα είναι τα χρήματα, τότε γιατί να μην...
κρατήσουν μόνο τους ΥΕ για τα βαριά και τους ΔΕ για όλα τα υπόλοιπα, αφού έτσι κι αλλιώς και τις δουλειές που κάνουν οι ΤΕ και ΠΕ κάνουν στο χώρο εργασίας τους και κοστίζουν και λιγότερο απολαμβάνοντας εννοείται λιγότερα προνόμια (οικονομικά και νομικά)!
Εν πάσει περιπτώσει το θέμα είναι πως οι ΔΕ (οι εξειδικευμένοι τουλάχιστον - με πτυχίο) είναι εκεί γιατί ζητούσαν την ειδικότητά τους μέσω προκηρύξεων και γιατί είναι γνωστό το χαμαλίκι τους στο χώρο εργασίας... τα απόπαιδα του εκπαιδευτικού (τα σεμινάρια συνήθως απευθύνονται σε απόφοιτους ΤΕ και ΠΕ) και εργασιακού συστήματος (για δείτε τι "απολαμβάνει" ένας μηχανικός ΠΕ και ΤΕ και τι ένας τεχνικός ΔΕ - μηχανολόγος, ηλεκτρολόγος, εργοδηγός, σχεδιαστής, δομικός κλπ)... αλλά όπως και να έχει το θέμα, κανένας δεν ξέρει πώς ένας άνθρωπος με πτυχίο ή απολυτήριο ΔΕ πάνω από 19 "μονιμοποιήθηκε" στην συγκεκριμένη εκπαιδευτική βαθμίδα και στην τελική δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να απαντήσει αν είναι φτωχός ή αν είχε άνεργους γονείς ή ή ή... ή μήπως του δίνεται η δυνατότητα από το κράτος να "αναβαθμιστεί";;; για να δώσεις (ή να ξαναδώσεις) πανελλήνιες πρέπει να ξαναπάς λύκειο... (χαχχαα γελοίο ε;;; όλες τις τάξεις!!!)
Βρε συντονιστείτε!! Αντί να παρακαλάμε να μην χάσει κανένας τη δουλειά του, κοιτάμε ποιον θα ρίξουμε πρώτο από το εκτροχιασμένο τρένο, λες και αυτός είναι ο βασικός υπαίτιος του εκτροχιασμού του!!!
Πάτε καλά; Κοιτάξτε να γλιτώσουμε τίποτα από τα καμμένα! Ζητείστε λύσεις να εξοικονομηθούν χρήματα! Ζητείστε να τιμωρηθούν οι αιρετοί (βουλευτές - δήμαρχοι κλπ), ζητείστε να ανεβεί η φορολογία στους αιρετούς (εξάλλου αυτοί είναι που τα κάναν μαντάρα), ζητείστε να μαζευτούν τα οφειλόμενα στο κράτος (εμένα που χρώσταγα 1.500 Ευρώ με βρήκαν από εκεί και πάνω μάλλον κρύβονται καλύτερα...), ζητείστε ποδιές στα σχολεία μπας και γλιτώσουμε κανένα ρούχο (έχουμε κάνει τα παιδιά μοντελάκια και σχολιάζουν από τον παιδικό σταθμό τα ρούχα το ένα του αλλουνού), ζητείστε να μοιράσουν χυμούς, κομπόστες και φρούτα από αυτά που πετάνε στα σκουπίδια (θυμάστε παλιά;;;)!!! Ζητείστε να γυρνάνε πίσω στα σχολεία τα βιβλία που τα παιδιά μας δεν κάνουν εργασίες πάνω τους (ιστορία, θρησκευτικά κλπ)! Ζητείστε να αρχίσουν οι ιερείς να στηρίζουν την εκκλησία (όχι τα κτίρια αλλά αυτό που πραγματικά σημαίνει ο όρος κατά την ορθόδοξη χριστιανική πίστη!), Ζητείστε κάτι καλό τέλος πάντων και όχι να ψοφήσει ο γείτονας (από την κατσίκα του έχουμε φάει κόλλυβα πολλάκις!)
Θεωρώ πως το καλό στην παρούσα φάση είναι να βρίσκουμε λύσεις, όχι να κοιτάμε να ταΐσουμε τα τέρατα με τους διπλανούς μας, έτσι κι αλλιώς τα τέρατα είναι αχόρταγα και σταματάνε την ανθρωποφαγία μόνο μετά θάνατον...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!