tromaktiko: «Κλεισμένος» ο Μόνχε!

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

«Κλεισμένος» ο Μόνχε!



Τυπική διαδικασία πρέπει να θεωρείται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βιθέντε Μόνχε στον Ολυμπιακό, όπου οι Πειραιώτες περιμένουν το «πράσινο φως» της ΕΠΟ για την ανακοίνωσή του.

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον 30χρονο Αργεντινό του Ολυμπιακού Βόλου εδώ και καιρό. Μάλιστα, από την στιγμή που τέθηκε το θέμα του στον Ερνέστο Βαλβέρδε και εκείνος έδωσε το «ΟΚ» για να προχωρήσει η υπόθεσή του, όλα ουσιαστικά τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Μόνχε έχει συμφωνήσει σε όλα τους ερυθρόλευκους του Πειραιά και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωσή του, κάτι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, όταν η ΕΠΟ ανοίξει και πάλι το παράθυρο των μεταγραφών για τους ελεύθερους (πλέον) παίκτες του Ολ. Βόλου και της Καβάλας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο δύο ετών στον αριστερό εξτρέμ του Βόλου, με απολαβές που δεν θα ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ συν μπόνους κατάκτησης στόχων. Από την ΠΑΕ ανέφεραν αργά το βράδυ της Πέμπτης: «Ο Μόνχε είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Θα περιμένουμε να μάθουμε ακριβώς τι ισχύει με Βόλο και Καβάλα και βλέπουμε».
http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!