tromaktiko: Δεν γουστάρω να σωθώ, ρε!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν γουστάρω να σωθώ, ρε!



«Η χρεοκοπία των Ελλήνων, δεν συνιστά αυτόματα και χρεοκοπία της Ελλάδος», τάδε έφη Βαγγελάκης Βενιζέλος.
Τι μας είπε δηλαδή; Ότι και να μην έχετε να φάτε, και να ψοφήσετε στην πείνα, και να φύγετε μετανάστες, και να χτυπηθείτε κάτω, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ μας, αυτοί οι διεθνείς τοκογλύφοι, αυτά τα νεοταξικά λαμόγια, πρέπει να πάρουν τα λεφτά τους πίσω ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!! Κι αν δεν τα καταφέρω, θα σας φορολογώ μέχρι να βγάλει ο κ...ος σας αίμα. Κι αν δεν βγάζει, θα σας πάρω τα σπίτια, τις καταθέσεις, τα αυτοκίνητα, εσάς τους ίδιους είλωτες για να ξεπληρώσουμε. Και παράλληλα θα αφήσω τα κοπρόσκυλα μα αλωνίζουν στην Ελλάδα. Θα τους δώσω τον ήλιο, τη θάλασσα και Ειδικές Οικονομικές Ζώνες για να σας ξεσκίζουν στη δουλειά 10-12 ώρες τη μέρα, να σας δίνουν 500€ για ένα καρβέλι ψωμί και τσιγάρα (μόνο γι αυτά θα φτάνουν) κι εμείς οι πολιτικοί θα βλέπουμε όλα αυτά και θα σας λέμε κουράγιο, είναι πατριωτικό το καθήκον!!
Ρωτώ απλά. Πρέπει να αποπληρώσει το Ελληνικό κράτος τα χρέη του; Φυσικά και πρέπει. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ δανείστηκε, το ΚΡΑΤΟΣ να πληρώσει. Κι αφού ο οικονομικός (αν)εγκέφαλος Βαγγελάκης διαχωρίζει το πόπολο από το ΚΡΑΤΟΣ ας τα πληρώσει αυτός κι η κλίκα του που τα δανείστηκαν και φυσικά τα φάγανε.
Εγώ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ούτε ένα σεντς, ούτε μια ψωροδραχμούλα.
Κοιτάξτε τι γίνεται στο εσωτερικό της χώρας. Τα σχολεία υπολειτουργούν, τα πανεπιστήμια το ίδιο, τα ΜΜΜ σε μόνιμη απεργία, οι λαθρομετανάστες εξακολουθούν να εισέρχονται ανεξέλεγκτοι και σέρνουν αρρώστιες που είχαμε για ξεχασμένες και τους «παλιούς» τους συνταξιοδοτούμε κιόλας, έξαρση της εγκληματικότητας, (ληστείες, βιασμοί, απαγωγές), η σπατάλη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, η Τουρκία είναι προ των πυλών έτοιμη για πόλεμο, το ΔΝΤ, η ΕΚΤ κι η ΕΕ μας εξευτελίζουν καθημερινά ως λαό κι η κυβέρνηση τείνει ακόμα το χέρι για την ελεημοσύνη. Μας ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ξεπουλήσουμε ότι έχουμε, ακόμα και την ιδιωτική περιουσία (περί αυτού κι ο φόρος ακινήτων) για να εγκατασταθεί μια ώρα γρηγορότερα η αληταρία της Ευρώπης στη χώρα μας. Επιλεκτική χρεοκοπία λέει. Τίποτα άτακτη φυγή από το ευρώ. Πάρτε παράδειγμα τον Ισημερινό, την Αργεντινή, τη Ρωσία. Μα τι στο διάολο; Δεν έχετε διαβάσει ιστορία; Δεν βλέπετε τι κάνετε; Κι εμείς τι σκατά έχουμε πάθει ως πολίτες; Γιατί δεν σας στήνουμε στα έξι μέτρα να τελειώνουμε μαζί σας; ΠΡΟΔΟΤΕΣ είστε. ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ…
Αυτό οραματίστηκε ο Καραμανλής όταν μας έβαζε στην ΕΟΚ; Προφανώς όχι και θα τρίζουν τα κόκκαλα του.
Αυτή την Ευρώπη όμως, ήθελε ο Σημίτης και οι συν αυτώ, όταν μας έβαζαν με ΠΛΑΣΤΑ στοιχεία στην ΟΝΕ, οι Ευρωπαίοι με κλειστά μάτια υπέγραφαν τις ενταξιακές δραστηριότητες, μας ΥΠΕΡ δάνειζαν, μας ΥΠΕΡ έκλεβαν με τις μίζες τους και τις φανταχτερές πολυεθνικές τους, τα πολεμικά τους παιχνίδια και τις τράπεζες τους, γνωρίζοντας πως έχουν να κάνουν με Κυβερνοάσχετους, συκοφάντες, τρομοκράτες πολιτικούς, βολεψάκηδες, αρπάχτρες, τεμπέληδες με ψηφισμένη ασυλία και κυρίως δούλους των μεγάλων αφεντικών. Κι αφού φάγανε τον περίδρομο και τον αγλέορ! α μαζί, κι έχουν από κανα δυο offshore ο καθένας, μετρητά στις τράπεζες, παχυλά επενδυτικά χαρτοφυλάκια, μισθάρες, παροχές, αφορολόγητα τα πάντα, τώρα θέλουν να τα πληρώσουμε εμείς!
Όλοι αυτοί οι αλήτες στη Βουλή που λέγεται Κ.Ο ΠΑΣΟΚ, έχουν ρίξει και καλά το βάρος τους στο να σωθεί η Ελλάδα. Ποιον ρωτήσατε ρε; Και στην τελική ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!
Αυτό που γουστάρουμε είναι να μην σας ξαναδούμε και να μην σας ξανακούσουμε. Φρούδες ελπίδες ή μήπως όχι…?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!