tromaktiko: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ



του Γιώργου Βλάχου
Προεδρική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία,όπως στη Γαλλία αντί της σημερινής Προεδρευομένης Δημοκρατίας πιστεύουμε οτι είναι το καλύτερο Πολίτευμα πλέον για την Ελλάδα.
Μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή εμείς προτείνουμε
- Βουλευτές 200 και οχι 300
-  Κατάσχεση περιουσιών που απέκτησαν πολιτικοί και οι οικογένειες τους...
χωρίς να μπορούν να τις δικαιολογήσουν
- Πενταετή θητεία όλων των αιρετών αξιωμάτων και εκλογές την ίδια ημέρα για όλους, την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου -ανα πέντε χρόνια. Προέδρου Δημοκρατίας, Κυβέρνησης,Ευρωβουλευτών,Περιφερειαρχών,Δημάρχων. Τέλος στην αθλιότητα των πρόωρων εκλογών. Ο Πρωθυπουργός που απέτυχε αντικαθίσταται από στέλεχος του κόμματος του μέχρι να εξαντληθεί η πενταετία.
- Οι πρώην Πρωθυπουργοί για να μπουν στη Βουλή θα πρέπει να ζητούν την ψήφο των πολιτών ,ως απλοί βουλευτές και όχι ουσιαστικά να είναι ισόβιοι βουλευτές, χωρίς την έγκριση του λαού.
- Τέλος στη χρηματοδότηση των κομμάτων από τον προϋπολογισμό.Τα κόμματα θα αναζητούν οικονομικούς πόρους με καταγραφή των χορηγών στα πρότυπα των Αμερικανικών κομμάτων.
- ΦΠΑ 17% για όλα τα προϊόντα
.- Να επιστρέψει και πάλι το δώρο των Χριστουγέννων σε όλους που ήταν μια ανάσα γα τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά και για την αγορά.
- Οι τράπεζες θα έχουν ανώτατο επιτόκιο μέχρι 9%. Τέλος στην τοκογλυφία των επιτοκίων 16%
- Τέλος στα πανωτόκια
- Δυο φορολογικοί συντελεστές
29,99% για όλα τα φυσικά  πρόσωπα με εισόδημα πάνω από 10.000 ευρώ το χρόνο.
17% για όσους απασχολούν πάνω από 10 νόμιμους εργαζόμενους και με τον όρο ότι δεν χρωστούν ΦΠΑ ασφαλιστικές εισφορές η στην εφορία.
- Κατάσχεση περιουσίας κινητής ακίνητης και χρημάτων ιδιοκτήτη,συζύγου και  παιδιών  σε όποιους
Δεν κόβουν απόδειξη έστω και για ένα  ευρώ
Νοθεύουν το προϊόν που διαθέτουν στους πολίτες
Κλέβουν στην ποσότητα.
- Όσοι δημόσιοι λειτουργοί εντοπίζονται με φακελάκι απολύονται αμέσως και κατάσχεται η περιουσία η δικιά τους συζύγου και παιδιών τους.
- Για  δάνεια από τράπεζες ο πολίτης θα πρέπει να διαθέτει το 30% της αξίας ώστε να δανείζεται τα υπόλοιπα.
- Στην αγορά ακινήτων δεν θα υπάρχει πόθεν έσχες
Στο συμβόλαιο αγοράς ακινήτου θα υπάρχουν δυο τιμές: Η αντικειμενική αξία βάση της οποίας θα φορολογείται ο αγοραστής και η τιμή της αξίας που εισέπραξε ο πωλητής
- Ενιαία τιμή πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης 1 ευρώ για όλη τη χώρα για να παταχθεί το λαθρεμπόριο πετρελαίου. Ελεύθερη η πετρελαιοκίνηση
- Στο δημόσιο θα είναι δυο ειδών εργαζόμενοι
Οι μόνιμοι δεν θα απεργούν
Οι αορίστου χρόνου με σύμβαση για συγκεκριμένο  αντικείμενο έργου
- Όσοι ενταχθούν στο ΕΣΥ θα υπογράφουν σύμβαση με την οποία θα καθορίζονται ο μισθός και η ιεραρχία τους από την ημέρα  εισόδου μέχρι τη συνταξιοδότηση τους. Θα είναι δεσμευτικά για όλες τις κυβερνήσεις. Όμως όσοι ενταχθούν δεν θα απεργούν. Απεργία στα δημόσια νοσοκομεία σημαίνει ότι κάποιοι συνάνθρωποι πέθαναν αβοήθητοι. Μπορεί αύριο να είναι το παιδί μας.
- Δημιουργία επαγγελματικού σώματος ειδικών δυνάμεων ΛΟΚ -βατραχανθρώπων-αλεξιπτωτιστών από 18 χρονών μέχρι 30 χρονών η θητεία  των μελών. Μετά θα εντάσσονται στην Αστυνομία ,το Λιμενικό, την Πυροσβεστική.
- Τέλος ο συνδικαλισμός στην Αστυνομία
- Σύνταξη στα 60 όλων. Ειδική μέριμνα για αναπήρους
- Τα αυθαίρετα δεν θα γκρεμίζονται ,αλλά θα κατάσχονται από το δημόσιο.
- Κάμερες ασφαλείας σε όλους τους δρόμους και τις πλατείες για πάταξη της εγκληματικότητας. Πολίτες με αίτηση τους θα μπορούν με αντίτιμο να ζητούν φωτογραφίες από την αστυνομία προκείμενου να αποδείξουν ότι δεν ευθύνονται αυτοί πχ για ένα τροχαίο.
- Σε όλες τις περιφέρειες ιδρύονται γραφεία διατήρησης της  φυσιογνωμίας των δρόμων. Για να κατασκευάζονται  κτίρια  με την εξωτερική μορφή που ήταν πριν την καταστροφή της γειτονιάς μας.
- Θα καθοριστούν περιοχές στις πόλεις όπου εκεί θα μπορούν να κτιστούν  ουρανοξύστες με τον όρο ο κατασκευαστής να αγοράσει και να γκρεμίσει πολυκατοικίες στο κέντρο της πόλης. Να ξαναχτίσουμε τις όμορφες πόλεις μας,τις όμορφες γειτονιές μας
- Τα καζίνο και οι λέσχες τυχερών παιχνιδιών συγκεντρώνονται όλα μαζί σε μια περιοχή .Κατά προτίμηση σε έκταση που θα παραχωρήσει το δημόσιο έναντι ενοικίου στους ιδιοκτήτες μεταξύ Καβάλας και Αλεξανδρούπολης. Όλα θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της πολιτείας.
- Με ποινές σαν να έχουν διαπράξει έγκλημα θα τιμωρούνται όσοι
οπλοφορούν παράνομα  έστω και αν δεν έχουν χρησιμοποιήσει το όπλο τους.
- Σε κάθε περιφέρεια με ευθύνη του Περιφερειάρχη θα λειτουργεί στεγασμένη αγορά όπου θα πωλούνται αποκλειστικά προϊόντα που κατασκευάζονται η παράγονται στην περιφέρεια αυτή.
- Όποιος δεν καλλιεργεί τα αγροκτήματα του θα φορολογείται με πολύ υψηλό συντελεστή.
- Τα σούπερ μάρκετ θα απαγορεύεται να πουλούν προϊόντα με δική τους  φίρμα. Το κάθε προϊόν θα χει τη φίρμα του παραγωγού του.
- Μια φορά το μήνα τα σούπερ μάρκετ θα είναι υποχρεωμένα να κάνουν αιφνιδιαστικά εκπτώσεις 30% στα προϊόντα τους.
- Το Συμβούλιο  της Επικράτειας θα εκδίδει αποφάσεις υποχρεωτικά σε 4 μήνες. Θα στελεχωθεί κατάλληλα.
- Καθιέρωση δικαστικού διαιτητή πριν να προχωρήσει σε δίκη.
- Μια ενιαία ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη με σύγχρονο εξοπλισμό στην περιοχή του Αστακού, Μεταφορά από το Σαρωνικό για να καθαρίσει επιτέλους η περιοχή με τόσο μεγάλη ιστορία και ομορφιά.
- Η Κύμη και η Καλαμάτα γίνονται μεγάλα λιμάνια με την κατασκευή υποδομής και δρόμων για γρήγορη πρόσβαση. Από την Κύμη θα φεύγουν πλοία για κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Από την Καλαμάτα θα φεύγουν τα πλοία για Κρήτη. Επαναλειτουργία της γραμμής Βόλου -Συρίας
- Κατασκευή μεγάλων λιμνοδεξαμενών στα πρότυπα της λίμνης Πλαστήρα. Ούτε μια σταγόνα νερού χαμένη. Απαγόρευση γκαζόν σε δημόσιους χώρους ,αφού απαιτείται μεγάλη ποσότητα νερού
- Απαγόρευση της ανεμότρατας που καταστρέφει το βυθό της θάλασσας. Κατασκευή θαλάσσιων πάρκων για την αναπαραγωγή των ψαριών. Να σώσουμε το Αιγαίο πριν να είναι αργά.
- Απαγόρευση του ψαροντούφεκου τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο.
- Το κυνήγι θα επιτρέπεται μόνο  σε περιφραγμένες περιοχές  που θα καθοριστούν και θα ανήκουν σε επιχειρήσεις   ώστε να μην αφανίζονται ζώα ανεξέλεγκτα.
Όλοι μαζί να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Απλά η πολιτική μας ηγεσία, η οικογενειοκρατία που λειτουργεί τόσα χρόνια ως ΚΑΘΕΣΤΩΣ, είναι
- διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη
- ανίκανη και άχρηστη να υπερασπιστεί την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ κσι τo ΔΙΚΑΙΟ του λαου
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Απλά τα μοιράζονται και σήμερα οι ίδιοι και οι ίδιοι άρχοντες της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Γιώργος Βλάχος

ΥΓ  Στείλτε προτάσεις και παρατηρήσεις
gvlaxos39@gmail.com
 
Φιλικής Εταιρείας 31
Καλλίπολη
Πειραιάς
18539
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!