tromaktiko: Η προδοσία τους έχει φτάσει τους Έλληνες στα όρια της απελπισίας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η προδοσία τους έχει φτάσει τους Έλληνες στα όρια της απελπισίας



Και που φωνάζουμε και που τα λέμε μας ακούει κανείς;; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω... Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός! Άκουγα εχθές τα τελευταία μέτρα. Αυτά που κανένα κυβερνητικό στέλεχος, ούτε καν ο αρμόδιος Υπουργός δεν μας έκανε την τιμή να τα ανακοινώσει. Πού είναι ο κ. Βενιζέλος; Πού είναι ο περίφημος Πρωθυπουργός μας; ΟΕΟ;;
Ούτε οι ίδιοι πια δε μπορούν να στηρίξουν τα μέτρα που εξαγγέλλουν σε καθημερινή βάση πλέον! Μας έχει γίνει συνήθεια πια... Σαν τον πρωινό μας καφέ, ένα πράγμα! Το μάθαμε τώρα το παραμύθι. Κάθε φορά που πλησιάζει ο καιρός για την εκταμίευση μίας δόσης έρχεται η καταστροφολογία και οι απειλές. Θα σας πάρουμε αυτό, θα μας πληρώσετε κι εκείνο... ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;! ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ!
Στα 26 μου δε μπορώ πια να κάνω όνειρα για τίποτα. Πάει καιρός που σχεδίασα να κάνω κάτι στο μέλλον για το εαυτό μου. Τώρα το μόνο που με απασχολεί όλη μέρα (και όλη νύχτα) είναι πόσα χρήματα από το μισθό μου θα μου δώσει έναντι το υπέροχο αφεντικό μου και τι θα πρωτοπληρώσω με αυτά!
Και απο την άλλη έχουμε τον κ. Σπηλιοτόπουλο που αντιπροσωπεύει και την Αντιπολίτευση να βγαίνει και να λέει οτι εύχεται να μην χρειαστεί ποτέ να ζήσει με 800 ευρώ... Μας κοροϊδεύουν και γελούν απροκάλυπτα πλέον εις βάρος μας! Και φυσικά τον υπέροχο Υπουργό Οικονομικών να λέει οτι πάλι καλά που έχουμε και την Τρόικα να μας συμμαζεύει! Σας θυμίζει κάτι αυτό; Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους... ίσως;; ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!!
Ποιός θα σώσει αυτή την χώρα απο την καταστροφή με αυτά τα πλάσματα να παίρνουν αποφάσεις για λογαριασμό της; Και όποιος μπορεί ας μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; Γιατί ξεπουλάνε την Ελλάδα ακόμη και στις τελευταίες της στιγμές; Τί τους έχουν τάξει πια που είναι τόσο σημαντικό και αξίζει να διακινδυνεύουν και τη ζωή τους ακόμα; Γιατί φαντάζομαι οτι τα στελέχη που προανέφερα κρύβονται προφανώς γιατί κάτι φοβούνται... Ποιός είναι ο προσωπικός τους στόχος τον οποίο εξυπηρετούν με αυτό τον τρόπο; Και ποιός με ρώτησε εμένα κι εσένα και τους διπλανούς μας αν θέλουμε να θυσιαστούμε για αυτούς;
Πιστεύω οτι εάν κάποια στιγμή γίνουν εκλογές, αν υπάρξει έστω και ένας που θα ψηφίσει ένα απο αυτά τα κόμματα που μας έφεραν ως αυτό το σημείο ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!! Αν έχουμε έστω και λίγη τσίπα σα λαός, δεν πρέπει να σκεφτούμε εκείνη τη στιγμή καν την ύπαρξή τους. Και όχι, δεν κάνω πολιτική προπαγάνδα. Μιλάω όμως για όσα μας τρομάζουν όλους και μας κάνουν να υποφέρουμε τα τελευταία χρόνια!
Χρειαζόμαστε μέλλον για να ζήσουμε και αυτοί ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ!!!

Οι αυτοκτονίες πρέπει να σταματήσουν! Αυτοί μπορεί να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, γιατί είναι η φάρα τους τέτοια! Αλλά ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ έχουμε φιλότιμο. Και ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!