tromaktiko: «Πράσινα» πυρά στον Γ.Ραγκούση για τα ταξί

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Πράσινα» πυρά στον Γ.Ραγκούση για τα ταξί



Επιστολή την οποία μάλιστα κοινοποιούν και στον Πρωθυπουργό, απέστειλαν 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον κ. Γιάννη Ραγκούση... με την οποία εκφράζουν την διαφωνία του για μία σειρά ρυθμίσεων σχετικών με τα ταξί.

Στην επιστολή τους οι 10 κυβερνητικοί βουλευτές υποστηρίζουν ότι η διάταξη για την μεταβίβαση των αδειών ταξί στο κράτος είναι αντισυνταγματική και ότι η αγνόηση του πληθυσμιακού κριτηρίου είναι «ακατανόητη» ή «ηθελημένη». Οι βουλευτές που υπογράφουν την επιστολή είναι οι κ.κ. Δημήτρης Παπουτσής, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Βασιλική Τσόνογλου, Μιχάλης Κατρίνης, Ευτύχιος Δαμιανάκης, Σπυρος Μοσχόπουλος, Γιώργος Παπαμανώλης, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Αθανάσιος Γικόνογλου και Γιώργος Αρβανιτίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω βουλευτές έχουν ανοίξει μέτωπο εδώ και αρκετό καιρό με τον κ. Ραγκούση για το θέμα των ταξί. Η πρωτοβουλία ανήκει στον βουλευτή Καβάλας κ. Δημήτρη Παπουτσή και η επιστολή προέκυψε ως αποτέλεσμα του διαλόγου με τους εκπροσώπους του κλάδου και στοχεύει στην αποκλιμάκωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί με την επαγγελματική τάξη των ιδιοκτητών ταξί.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!