tromaktiko: "Σαριμβέη" επικίνδυνος δρόμος - πίστα ταχύτητος στο κέντρο της Λάρισας

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

"Σαριμβέη" επικίνδυνος δρόμος - πίστα ταχύτητος στο κέντρο της Λάρισας



Μένω εδω και τέσσερα χρόνια στη συνοικία "νεράϊδα" της Λάρισας..  Απο τοτε που εγινε ο καινούριος δρόμος η "Ιλάρχου Σαρίμβεη", μιλάμε για δρόμο που...
είναι όλο ευθεία και περίπου 1,7 χιλ. που μπορείς κάλλιστα να αναπτύξεις πολύ μεγάλη ταχύτητα (140 - 150 χιλ/ωρα) και μιλάμε για δρόμο μέσα στο κέντρο της Λάρισας η κατάσταση ειναι επικύνδυνα τραγική...

Πριν περίπου 1- 1,5 χρόνο είχε σκοτωθει ένας νεαρός με μηχανή απο υπερβολική ταχύτητα. Απο τότε εχουν γίνει κάποιες παρεμβάσεις αλλα δεν ηταν καθολου αρκετες.. Ακόμη ο δρόμος παραμένει μια απίστευτη πίστα που βάζουν κόντρες οι διάφοροι ανόητοι (και οι γνωστοί κάγκουρες με τα saxoραλα...)
Μέρα μεσημέρι οι ταχύτητες ειναι φοβερές, να μη μιλήσω για τη νυχτα που η κατάσταση είναι τραγική... Σπιναρίσματα, φρεναρίσματα κ.τ.λ. Νιώθεις οτι ειναι διπλα σου μια πιστα με αγωνιστικά αυτοκίνητα..
Πρεπει να γινει κατι και γρήγορα γιατι η κατάσταση εχει ξεφύγει.. Το λιγότερο ειναι η φασαρία που προκαλούνε οι κομμένες εξατμίσεις και οι στριγκλιές απο τα λάστιχα που λιώνουν στην άσφαλτο απ τα σπιναρίσματα, το πιο σημαντικο ειναι οτι 100% θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα..!
Δεν ειμαι ειδικός τι πρέπει να γίνει... Φανάρια; σαμαράκια ή ενα μόνιμο μπλόκο της τροχαίας επάνω στο δρόμο για να τους κοβει τη φόρα;... Αυτό θα τι κρίνουν οι αρμόδιοι..

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!