tromaktiko: Που θα πάει το χάλι στον πεζόδρομο του πανεπιστήμιου Αθηνών;

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Που θα πάει το χάλι στον πεζόδρομο του πανεπιστήμιου Αθηνών;



Περνάω κάθε μέρα από τον πεζόδρομο του Πανεπιστημίου Αθηνών και Νομικής για να πάω και να φύγω από τη δουλειά μου (9.00 το πρωί και 6.00 το απόγευμα). Τους τελευταίους 3 μήνες αναγκάζομαι να πηγαινοέρχομαι από την οδό Σίνα, παρακάμπτοντας τους δύο πεζοδρόμους (Νομικής και Πανεπιστημίου).

Από τη μία ο πεζόδρομος της Νομικής να κατακλύζεται από αστέγους και λαθρομετανάστες να κάνουν παράνομο εμπόριο και από την άλλη οι ναρκομανείς και οι έμποροι ναρκωτικών στον πεζόδρομο του Πανεπιστημίου. Να μη σχολιάσω τις σύριγγες και τις ακαθαρσίες που υπάρχουν κατά μήκος και των δύο πεζοδρόμων καθώς και το εμπόριο που πλέον γίνεται χωρίς κανένα καμουφλάζ μπροστά στα μάτια των περαστικών. Εκτός από το να είσαι θαρραλέος για να καταφέρεις να περάσεις από εκεί πρέπει να έχεις και πρόβλημα όσφρησης αλλιώς ..λιποθύμησες. Και για να αφήσω την πλάκα, πραγματικά κινδυνεύουμε κ εμείς και η υγεία μας .

Δε θα ξεχάσω τις προάλλες περιμένοντας στη στάση το λεωφορείο μου , βλέπω 3 πεζούς αστυνομικούς να περνάνε μπροστά από τους μετανάστες - μικροπωλητές να τους κοιτάνε και να γελάνε. Σκηνή απείρου κάλους. Και ερωτώ: Που είναι η Δημοτική αστυνομία (που μόνο τις κλήσεις της βλέπουμε για παράνομο παρκάρισμα και τίποτα άλλο)?? Που είναι η Ελληνική Αστυνομία (που ακριβώς στο απέναντι πεζοδρόμιο υπάρχει μια ντουζίνα από δαύτους και φυλάει το Λογιστήριο του Κράτους)? Και τέλος , που είναι ο δήμαρχος και το κράτος Πρόνοια γι αυτούς τους άρρωστους και άπορους ανθρώπους?

Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλη που έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω , αφού για να κάνεις καταγγελία πρέπει να δώσεις Ονοματεπώνυμο , κ εγώ συγγνώμη παιδιά το Ον/μό μου στην Αστυνομία δεν το δίνω σε καμία περίπτωση. Για να μη κάνουν κάτι γι αυτό το χάλι γύρευε μέχρι που μπορεί να είναι χωμένη η βρωμιά αυτής της χώρας.

Ελπίζω να υπάρξουν κ άλλοι που θα δημοσιοποιήσουν αυτό το θέμα , μπας και καταφέρουμε τίποτα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!