tromaktiko: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Ν.Ερυθραίας την Παρασκευή το πρωί

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Ν.Ερυθραίας την Παρασκευή το πρωί



Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή το πρωί στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην Ν.Ερυθραία που βρίσκεται... επι της οδού Κ.Βάρναλη 29, λίγα μόλις μέτρα απο την καρδιά του εμπορικού κέντρου της περιοχής.

Ο δράστης εισέβαλλε στο κατάστημα κρατώντας ένα όπλο στο χέρι του και απειλώντας τους υπαλλήλους, άρπαξε οτι χρήματα υπήρχαν στο ταμείο εκείνη τη στιγμή (υπολογίζεται οτι το ποσόν ήταν περίπου 2.800€).

Στη συνέχεια στρέφοντας το όπλο του προς τον κόσμο που είχε σπεύσει να εξυπηρετηθεί απο το ταχυδρομείο, βγήκε απο το κατάστημα και επιβιβάστηκε σε μηχανή όπου τον περίμενε ο συνεργός του.

Δυστυχώς οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο πλευρό των υπαλλήλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς
Στο άκουσμα του συμβάντος, βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή και ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ.Νίκος Χιωτάκης, θέλοντας έτσι να εκφράσει τη συμπαράσταση του στους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ της Ν. Ερυθραίας, που έζησαν εφιαλτικές στιγμές αντιμέτωποι με τον ένοπλο δράστη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε για το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια δήλωσε:

«Σαν δημοτική αρχή καταδικάζουμε το γεγονός. Το ευτύχημα είναι ότι δεν χτύπησαν οι υπάλληλοι και οι πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εντός του καταστήματος. Χρειάζονται μέτρα και οργάνωση με ιδιαίτερη ευαισθησία και περίσκεψη. Πιστεύω ότι πρέπει να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε από την πολιτεία περισσότερη αστυνόμευση για να μην οδηγηθούμε στην επικράτηση ενός αφόρητου κλίματος ανασφάλειας και αβεβαιότητας» δήλωσε ο Νίκος Χιωτάκης.
kifissia24.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!