tromaktiko: Συνεχές ωράριο την Τρίτη για τα καταστήματα της Πάτρας

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχές ωράριο την Τρίτη για τα καταστήματα της Πάτρας



Ανοιχτά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη, τα καταστήματα στην Πάτρα, κατόπιν απόφασης του...
 εμπορικού συλλόγου της πόλης, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι 1.200 επιβάτες και τα 700 μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου «Marina», που θα φθάσει στις 07:00 το πρωί στο λιμάνι και θα αναχωρήσει στις 18:00 το απόγευμα.

Ο Ε.&Ε.Σ.Π. θεωρεί ότι το τρίπτυχο: ναυτιλίας, τουρισμός, εμπόριο, αποτελούν συνδυαστικά τις «βαριές μεταβλητές», της ελληνικής οικονομίας.

«Οφείλουμε να δώσουμε λοιπόν τη δική μας απάντηση, το δυναμικό ''παρών'' για την παραμονή του εμπορίου σε ''τροχιά σωτηρίας''.

Σε αυτή την περίοδο, που είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την πατρίδα μας, τους πολίτες της αλλά και τους παράγοντες της οικονομίας, πρωτοβουλίες, όπως αυτή της διοίκησης του ΟΛΠΑ, να εντάξει την Πάτρα ως προορισμό για τα κρουαζιερόπλοια είναι ιδιαίτερα θετική.

Σ' αυτή την προσπάθεια η Διοίκηση του Ε.&Ε.Σ.Π. πιστεύει ότι, εκτός από το λιμάνι της Πάτρας, πρέπει και το σύνολο της πόλης μας να ''υποδεχθεί'' το οικονομικό γεγονός.
Στο πλαίσια αυτό, ο Ε.&Ε.Σ.Π. προτείνει τα καταστήματα του ιστορικού κέντρου να υποδεχθούν τους επισκέπτες με χαμηλές τιμές και να παραμείνουν ανοικτά για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους το μεσημέρι.
Να δώσουμε ισχυρό εμπορικό μήνυμα της πόλης μας, του πολιτισμού μας, της παράδοσης μας» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος.

Πηγή: patranews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!