tromaktiko: Ενημερώνεται και περιμένει ο Ντούσαν

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημερώνεται και περιμένει ο Ντούσαν



Στη Βοσνία βρίσκεται αυτό το διάστημα -για προσωπικές του υποθέσεις- ο Ντούσκο Μπάγεβιτς, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης που είχε δεχτεί στο «Ελ Πάσο».

Ο πεπειραμένος τεχνικός μετέβη για λίγες ημέρες στην πατρίδα του, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μήνα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολη η επικοινωνία μαζί του. Παρότι το gazzetta προσπάθησε να εξασφαλίσει μία δήλωσή του, για το γεγονός πως το πόρισμα για όσα συνέβησαν στο φιλικό τής ΑΕΚ με την Καλλιθέα βρίσκεται στην Εισαγγελία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, την ευθύνη για την επίθεση στον Σέρβο τεχνικό έχουν τρία άτομα (δύο 30χρονοι και ένας 25χρονος), που έχουν κληθεί ήδη στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις. Ο Μπάγεβιτς παρακολουθεί με ενδιαφέρον το συγκεκριμένο θέμα και περιμένει τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα που εκκρεμεί ακόμα η νομική διαμάχη του με τη διοίκηση της Ομόνοιας, μετά τη λύση τής συνεργασίας τους πριν από το τέλος τής υπογεγραμμένης συμφωνίας. Ένα θέμα με το οποίο, επίσης, ασχολείται το τελευταίο διάστημα ο Σέρβος, προκειμένου να απεμπλακεί και, πιθανότατα, να αναζητήσει στη συνέχεια μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!