tromaktiko: Η αμερικανική μόδα «απορρίπτει» τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η αμερικανική μόδα «απορρίπτει» τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ



Έχει γίνει εξώφυλλο σε αμέτρητα περιοδικά ενώ ό,τι φορά γίνεται αντικείμενο πόθου και ξεπουλά αμέσως.
Το «φαινόμενο Kate» έχει παρασύρει τις Βρετανίδας που βλέπουν στο πρόσωπο της Δούκισσας τη Βρετανίδα εκπρόσωπο του στιλ και της κομψότητας. Ωστόσο την ίδια άποψη δεν έχουν και οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της μόδας, που είναι συγκεντρωμένοι στη Νέα Υόρκη για την Εβδομάδα Μόδας που αντιμετωπίζουν σκληρά τη νέα Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ο διευθυντής μόδας αμερικανικής εταιρείας ρούχων ανέφερε: «Εχει στιλ αλλά δεν δημιουργεί τάσεις, αντιθέτως τις ακολουθεί. Αν απομακρύνεις την Kate από τη βασιλική οικογένεια και τη βάλεις σ’ έναν δρόμο στη Νέα Υόρκη, δεν είναι γυναίκα που θα της έριχνες δεύτερο βλέμμα. Είναι όμορφη αλλά χάνεται μέσα στο πλήθος».

Δημοσιογράφος μόδας επέμεινε ότι η Kate κάθε άλλο παρά μέσα στη μόδα είναι, ενώ το πλήθος παθιάζεται μαζί της και με ό,τι φοράει απλά και μόνο γιατί έγινε η γυναίκα του William.

Η διευθύντρια μόδας ενός από τα μεγαλύτερα περιοδικά ανέφερε: «Είναι σύμβολο του στιλ με το στάτους μιας Kate Moss; Φυσικά και όχι. Είναι στα μάτια του λαού; Ο κόσμος θα παθιάζεται μαζί της ανεξαρτήτως με τι φοράει; Ναι!».

Άλλος έμπειρος εκπρόσωπος εταιρείας ρούχων κατακεραυνώνει με τα σχόλιά του το στιλ της Δούκισσας του Κέιμπριτζ ενώ εξέφρασε αμφιβολίες αν το «φαινόμενο «Kate» θα αντέξει στον χρόνο. «Έχει επιρροή. Στη θέση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή, δεν μπορεί να είναι απλώς εκπληκτική και να μην έχει καμία επιρροή!», ανέφερε.

Ωστόσο, στην πατρίδα της, τη Μεγάλη Βρετανία οι συμπατριώτες της τη θαυμάζουν απεριόριστα για το στιλ της, καθώς κατάφερε να συνδυάσει τα ρούχα των εμπορικών καταστημάτων με τα ακριβά των μεγάλων οίκων μόδας. Το φόρεμα που φορούσε την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα ξεπούλησε μέσα σε 24 ώρες και κόστιζε περίπου 385 λίρες, ενώ το φόρεμα με το οποίο συνάντησε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και κόστιζε μόλις 175 λίρες, έριξε το σύστημα διαδικτυακών πωλήσεων της εταιρείας.

Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπήρξαν και κάποια όμορφα σχόλια για τη νέα Δούκισσα, καθώς δημοσιογράφος μόδας προέβλεψε ότι το νυφικό της Kate θα δημιουργήσει νέα τάση στα νυφικά την επόμενη άνοιξη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!