tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «Στα κάγκελα» και οι ΠΑΣΠίτες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «Στα κάγκελα» και οι ΠΑΣΠίτες



Aυτοί που πραγματικά πιστέψαμε και πιστεύουμε στην Πανεπιστημιακή μόρφωση ζούσαμε για τη στιγμή που όλα τα αγνά κοπρόσκυλα των φοιτητικών παρατάξεων...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_877.html) που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν τα party και το δημόσιο "βόλεμα¨τους για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν προς το κόμμα, θα έπαιρναν πόδι από τον εκπαιδευτικό χώρο.

Έχοντας ζήσει τόσο το ελληνικό όσο και το ξένο Πανεπιστημιακό σύστημα πραγματικά αδυνατούσα και αδυνατώ να καταλάβω το νόημα του κλεισίματος των πανεπιστημίων για πολιτικούς λόγους. Αν θέλεις να είσαι πολιτικό όν, που πρέπει να είσαι γιατί αλλιώς είσαι άχρηστος πολίτης, υπάρχουν οι νεολαίες των κομμάτων. Μακριά όμως οι νεολαίες από τα Πανεπιστήμια.

"Να αποδημήσουν ότι είχε μείνει όρθιο" έγραψαν τα παιδιά. Καλό!! Είναι ίσως η μοναδική απόφαση από το 1982, που ψηφίστηκε το παγκόσμιας πρωτοτυπίας έκτρωμα της δημιουργίας των φοιτητικών παρατάξεων, που πηγαίνει κόντρα στη σαπίλα που διέπει το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Και συμπληρώνω ότι όσοι πανεπιστημιακοί αρνηθούν να εφαρμόσουν το νόμο πρέπει εκείνη τη στιγμή να τους ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...Υπάρχουν πολλά ελληνικά μυαλά μπολιασμένα με την ορθή έννοια της εκπαίδευσης και της έρευνας που ανυπομονούν να διδάξουν και να επαναφέρουν την ελληνική εκπαίδευση σε υψηλό επίπεδο.

Πρέπει να αναδομήσουμε την παιδεία μας και σε βάθος χρόνου θα δρέψουμε τους καρπούς της. Θα βγάλουμε πραγματικά μορφωμένους και ευυπόληπτους πολίτες, που με τη σειρά τους έχοντας πάρει τα κατάλληλα ερεθίσματα και παραδείγματα θα αναθερμάνουν την διεφθαρμένη μέχρι το μεδούλι κοινωνία μας.


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!