tromaktiko: Χειροπέδες σε τρεις Ρουμάνες για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής στη Λάρνακα

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Χειροπέδες σε τρεις Ρουμάνες για υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής στη Λάρνακα



Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης προφυλάκισης εναντίον τριών γυναικών ηλικίας... 21,24 και 44 χρόνων από τη Ρουμανία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας για διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής και προσφοράς έρωτα επ' αμοιβής.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι « σύμφωνα με πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία Λάρνακας, σε συγκεκριμένη κατοικία στη Λάρνακα διεξαγόταν συστηματική πορνεία. Η πληροφορία αξιολογήθηκε και χθες διενεργήθηκε επιχείρηση από μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λάρνακας» είπε.

Τα μέλη της Αστυνομίας με δικαστικά εντάλματα σύλληψης εισήλθαν στη κατοικία που βρίσκεται στην Οδό Καραολή και Δημητρίου, όπου και εντόπισαν τρεις γυναίκες ηλικίας 21,24 και 44 ετών από τη Ρουμανία.

«Σε ένα από τα δωμάτια της κατοικίας υπήρχε μία κοπέλα μαζί με άνδρα. Υστερα από έρευνα που έγινε στη κατοικία εντοπίστηκαν διάφορα προφυλακτικά και σεξουαλικά βοηθήματα τα οποία οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι διεξάγεται πορνεία στη συγκεκριμένη κατοικία» είπε.

Οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας «και οι δύο από αυτές προέβησαν σε κατάθεση όπου παραδέχθηκαν ότι τις τελευταίες τέσσερις ημέρες προσφέρουν έρωτα επ' αμοιβή σε διάφορους άνδρες. Οι τρεις γυναίκες συνελήφθηκαν για το αδίκημα της διατήρησης οίκου ανοχής και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα 6ημερης προφυλάκισης» σημείωσε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!