tromaktiko: Απάντηση στο "ΦΠΑ και Cafe Via Mare Θεσσαλονίκη"

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση στο "ΦΠΑ και Cafe Via Mare Θεσσαλονίκη"



Νομίζω ότι είσαι λίγο άδικος με το συγκεκριμένο κατάστημα. Για όσους δε γνωρίζουν βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης (ας το τονίσουμε το που βρίσκεται), και εκεί που...
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/09/cafe-via-mare.html) τα διπλανά καφέ έχουν (όλους) τους καφέδες τους από 3,5 μέχρι 5,5 ευρώ, το συγκεκριμένο κατάστημα είχε όλα τα ροφήματα σε προσφορά (καφέδες, σοκολάτες, κτλ) 2 ευρώ -αλλά- συγκεκριμένες ημέρες και ώρες (αν θυμάμαι καλά Δευτέρ! α με Παρασκευή μέχρι τις 7-8 το απόγευμα).
Πρακτικά και πάλι, χωρίς να θέλω να κάνω κάποια διαφήμιση, νομίζω πως είναι το φθηνότερο μαγαζί για καφέ στην παραλία και ας ανέβασε τον καφέ προσφοράς σε 2,5 ευρώ...
και εμείς αντί να επικροτούμε τέτοιες τακτικές εν μέσω κρίσης (έστω κάποιες προσφορές στον τιμημένο τον καφέ σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες) καθόμαστε και κράζουμε γιατί χεζ..ν οι αρκούδες στο δάσος!

Υγ. επειδή μιλάς για πορτοκαλιές, εάν υπάρχει ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ στην παραλία της θεσσαλονικης με ίδια ή μικρότερη τιμή στους καφέδες, δημοσίευσε το να το μάθουμε και τον επόμενο καφέ στον κερνάω εγώ!

Ουδεμιά σχέση έχω με το συγκεκριμένο κατάστημα ή με οποιοδήποτε άλλο!!ένας παλιός φοιτητής και θαμώνας των καλών (και φθηνών) φοιτητικών μαγαζιών της Θεσσαλονίκης που από το 2002 έως σήμερα έχω πιεί πολλούς καφέδες!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!