tromaktiko: Και οι θήκες της Case-Mate επιβεβαιώνουν την νέα σχεδίαση του iPhone 5

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Και οι θήκες της Case-Mate επιβεβαιώνουν την νέα σχεδίαση του iPhone 5



Εικόνες που διέρρευσαν από την γνωστή εταιρεία κατασκευής θηκών Case-Mate, δείχνουν την κατεύθυνση που πήρε η Apple στην σχεδίαση του...πολυ-αναμενόμενου iPhone 5. Οι εικόνες επιβεβαιώνουν αυτούς που υποστηρίζουν ότι το iPhone 5 θα είναι σημαντικά διαφορετικό από το 4.

Η συγκεκριμένη εταιρεία σχεδιάζει και πουλάει θήκες για iPhone από την πρώτη μέρα παρουσίασης των, και πολύ πιθανόν να έχει αυτού του είδους την πληροφόρηση πολύ πριν άλλους, λιγότερο γνωστούς κατασκευαστές θηκών. Οι εικόνες της Case-Mate δείχνουν σχέδια του iPhone της επόμενη γενεάς με λεπτότερο προφίλ και στρογγυλεμένες άκρες. Δείχνουν επίσης την πίσω όψη, η οποία φαίνεται μέσα από τις τρύπες για την κάμερα και το φλας να είναι αλουμινένια, όπως και ανέφεραν προηγούμενες φήμες/αναφορές.

Το συνολικό σχήμα, συνάδη με αυτό που είδαμε πρόσφατα και σε φωτογραφίες από θήκες άλλων κατασκευαστών. Το πιθανότερο είναι ότι θα βλέπουμε όλο και περισσότερες τέτοιες διαρροές όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία παρουσίασης του iPhone 5 η οποία αναμένεται να είναι στις 7 Οκτωβρίου, με ημερομηνία διάθεσης την 15 Οκτωβρίου. Η επόμενη έκδοση του iOS 5 και του iCloud αναμένεται να είναι έτοιμη στις 10 Οκτωβρίου.

Εξέλιξη: Η εικόνες που αναφέρουμε παραπάνω διαγράφηκαν από το site της Case-Mate λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση τους.
dailytech.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!