tromaktiko: Η δίαιτα της Drew Barrymore

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η δίαιτα της Drew Barrymore



Η Drew Barrymore έχει παλέψει εδώ και χρόνια για να ισορροπήσει το βάρος της αλλά τα τελευταία χρόνια δείχνει πιο σέξι και υπέροχη από ποτέ. Και όμως μέσα από αυτό το μικρό παράδειγμα αποκαλύπτεται μια μικρή αλήθεια, πως και οι celebrity έχουν προβλήματα, δυσκολεύονται να βρουν την ιδανική δίαιτα για το σώμα τους, όπως και η διάσημη ηθοποιός παιδευόταν χρόνια δοκιμάζοντας διάσημες δίαιτες.

Αφού, σύμφωνα με το βρετανικό Vogue, έμεινε για πολλά χρόνια χορτοφάγος, αποφάσισε ότι το σώμα της χρειάζεται τις πρωτεΐνες του κρέατος και πολύ άσκηση για να σφίξουν οι μυς. Πολύ απλά η Drew περιορίζεται σε τρία γεύματα την ημέρα και καταπολεμά την λιγούρα με αναψυκτικά ή χυμούς με λιγότερα λιπαρά. Τα γεύματα μπορεί να είναι μικρά αλλά φροντίζει να έχουν όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός της για να αντιμετωπίσει την απαιτήσεις τις ημέρας.

Η Drew φροντίζει να μην κάνει απλά γυμναστική, ούτε βαρετές, ανιαρές ασκήσεις σε όργανα γυμναστηρίου αλλά να κάνει ένα άθλημα που της αρέσει. Η απόλαυση είναι το παν και το μυστικό είναι να απολαμβάνετε αυτό που κάνετε. Η διάσημη ηθοποιός κάνει jogging, μαθαίνει χορό και δοκιμάζει αθλήματα όπως το golf και το τένις. Φυσικά δεν ξεχνάει ποτέ το μυστικό των stars, τη γιόγκα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!