tromaktiko: Ζήτω... το e-shop

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ζήτω... το e-shop



Θα ήθελα να ευχαριστήσω το e-shop που μας δίνει πολύτημα μαθήματα εγκράτειας και διαχείρησης χρημάτων τις δύσκολες αυτές μέρες.Στους υπαλλήλους του χρωστάει μισθούς πολλών μηνών και τους δίνει 300 € όποτε το θυμηθεί, εξασκώντας τους έτσι στην ασκητική ζωή που τους περιμένει από δω και μπρος τώρα που δεν παίρνουν αρκετά λεφτά για να ζήσουν σαν άνθρωποι.

Τους μαθαίνει και τη γενναιωδωρία, καθώς παρόλο που δεν έχουν πάρει παρά ελάχιστο ποσοστό από τα χρήματά τους, εκείνοι είναι υποχρεωμένοι να πάνε να δουλέψουν το οχτάωρό τους.

Τους κάνει μάλιστα και μαθήματα υπομονής καθώς η επικοινωνία με τους υπεύθυνους για τα χρωστούμενα έχει κοπεί ολοκληρωτικά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν τίποτα παρά να περιμένουν πότε θα τους θυμηθούν.

Και, φυσικά, τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν λίγη πρακτική εξάσκηση διαχείρησης χρημάτων, καθώς τα λίγα χρήματα που έχουν τη γενναιωδωρία να τους δώσουν δεν φτάνουν για όλες αυτές τις ασήμαντες υποχρεώσεις όπως λογαριασμοί ηλεκτρικού και νερού, νοίκι, και φαγητό.

Και, τέλος, τους διδάσκει να έχουν και σωστές προτεραιότητες, μη δίνοντάς τους το επίδομα αδείας που δικαιούνται, καθώς οι άδειες είναι για τους τεμπέληδες. Μα φυσικά, το e-shop δεν σταματά εκεί.

Κάνει και μαθήματα multi-tasking καθώς πωλητές κάνουν και τη δουλειά αποθηκάριου και ταμία, διευρύνοντας έτσι τις ικανότητές τους, αλλά και καθήκοντος, καθώς κανένας δεν πληρώνεται τις υπερωρίες του.

Πραγματικά, e-shop, μας δίνεις τόσο πολύτημα μαθήματα που οι υπάλληλοί σου θα έπρεπε να νοιώθουν υποχρεωμένοι και να σου χαρίσουν τις μερικές χιλιάδες € που χρωστάς στον κάθε ένα τους.

Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, και σου απονέμουμε τιμητικά το βραβείο της ανοιχτής παλάμης.
Συγχαρητήρια.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!