tromaktiko: “Sea Patrol” – Φινάλε 4ου κύκλου επεισοδίων Στο Universal Channel (μέσω Conn-X TV)

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

“Sea Patrol” – Φινάλε 4ου κύκλου επεισοδίων Στο Universal Channel (μέσω Conn-X TV)



Το τελικό επεισόδιο (season finale) της συναρπαστικής σειράς “Sea Patrol” (4ος κύκλος), θα προβληθεί την... Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 (21:50), στο Universal Channel (“Ο Κόσμος της Ψυχαγωγίας”).
Ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων της σειράς “Sea Patrol” περιλαμβάνει 16 συνολικά επεισόδια. Το τελευταίο (season finale) έχει την ονομασία “Στα πολύ βαθιά – In too Deep”.
To ντεμπούτο του τέταρτου κύκλου της σειράς “Sea Patrol”, έγινε στην Αμερικάνικη τηλεόραση τον προηγούμενο χρόνο. Στον κύκλο αυτό υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στα πρόσωπα και ρόλους της σειράς. Ο Mike Flynn (Ian Stenlake) προήχθη σε κυβερνήτη, ενώ η ηθοποιός Tammy MacIntosh υποδύεται την Commander Maxine.

Season Finale – επεισόδιο 16ο του τέταρτου κύκλου της σειράς
Στο επεισόδιο αυτό, ο Mike Flynn, σώζει τις ζωές ενός νεαρού και του πατέρα του, όταν το σκάφος τους ναυαγεί έξω από ένα νησί. Ο μεγαλόσωμος πατέρας λέγεται Anton Gorski και είναι Ρώσος. Λίγο αργότερα έρχεται μια κλήση στο πλήρωμα του Hammersley για έναν νεκρό άνδρα που βρέθηκε στη θάλασσα. Ο άντρας αναγνωρίζεται ως Rowan Wells, καταδικασμένος για διακίνηση ναρκωτικών τον οποίον παρακολουθούσαν οι ομοσπονδιακές αρχές.

Η Kate πιστεύει ότι ο Cavanaugh, ο καπετάνιος ενός αλιευτικού είναι συνεργάτης του νεκρού διακινητή ναρκωτικών. Ο Mike αποφασίζει να παρακολουθήσει το αλιευτικό και όταν διαπιστώνει κάποιες ύποπτες κινήσεις κάποιο βράδυ, διατάζει έφοδο που όμως αποβαίνει άκαρπη καθώς δεν ανακαλύπτει ναρκωτικά.

Για να βρει τι πραγματικά συμβαίνει ο Mike υποδύεται τον καπετάνιο ενός ωκεανογραφικού πλοίου και συναντά τον Cavanaugh ο οποίος του ζητά να εντοπίσει ένα μικρό υποβρύχιο. Ο Mike, που είναι πεπεισμένος ότι στο υποβρύχιο αυτό βρίσκονται τα ναρκωτικά, αναχωρεί για την αποστολή, ενώ προσπαθεί να ειδοποιήσει μέσω τηλεφώνου τη Kate.

Το υποβρύχιο ανακαλύπτεται και μαζί με αυτό εμφανίζεται στο ωκεανογραφικό πλοίο ο Ρώσος Anton Gorski που είναι το αφεντικό του Cavanaugh. Στο μεταξύ η Kate και το υπόλοιπο πλήρωμα του Hammersley προσπαθούν να πλευρίσουν το σκάφος πιστεύοντας ότι ο Anton Gorski έχει υποχρεώσει το Mike να επιβιβαστεί στο υποβρύχιο. Ξαφνικά βλέπουν το υποβρύχιο να διαλύεται σε κομμάτια μετά από μια έκρηξη και νομίζουν ότι ο Mike σκοτώθηκε. Με έκπληξη τους όμως τον βρίσκουν ζωντανό στο αμπάρι του πλοίου που πλεύρισαν, ο Anton Gorski τον άφησε να ζήσει καθώς ο Mike είχε σώσει τον ίδιο αλλά και το γιό του.
Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.universalchannel.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!