tromaktiko: Tώρα μιλάει ο Βγενόπουλος

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Tώρα μιλάει ο Βγενόπουλος



Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού καθώς στις 11 λήγει το τελεσίγραφο Βγενόπουλου προς τον Τζίγκερ, ενώ στις 14:00 είναι προγραμματισμένο το έκτακτο Δ.Σ.

Με μεγάλη αγωνία περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τις εξελίξεις στη σημερινή ημέρα, καθώς θα κριθούν πολλά στο θέμα της πρότασης που έκανε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να βρεθεί λύση στα διοικητικά προβλήματα της ομάδας.

Καταρχήν στις 11:00 λήγει το τελεσίγραφο Βγενόπουλου προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, για να απαντήσει στους πέντε όρους που είχε θέσει για να επιστρέψει δυναμικά στην ομάδα. Είχε ξεκαθαρίσει μάλιστα ότι σε περίπτωση που δεν απαντήσει ο Τζίγκερ, θα θεωρήσει τη σιγή του ως αρνητική εξέλιξη, άρα δεν θα ισχύσει η πρόταση του... Πάντως θεωρείται δεδομένο ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θα απαντήσει, άρα με αγωνία αναμένεται η αντίδραση του Βγενόπουλου, καθώς σύμφωνα με όσα έχει πει, δεν πρόκειται να προχωρήσει στην πρόταση.

Επίσης στις 14:00 θα γίνει το Δ.Σ. που ζήτησε με εξώδικο ο Βγενόπουλος, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Μέχρι τότε βέβαια οι εξελίξεις μπορεί να έχουν «τρέξει» σε τέτοιο βαθμό, που να υπάρχει λόγος να συζητηθεί καν το θέμα...
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!