tromaktiko: Συμπεριφορά καθόλου "tailor made"

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Συμπεριφορά καθόλου "tailor made"



Εχθές το απόγευμα αποφασίσαμε με την κοπέλα μου και ένα φιλικό ζευγάρι να κάνουμε μία βόλτα
στο κέντρο της Αθήνας. και να επισκεφθούμε την Πλατεία της Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι.
Εκεί βρίσκεται και το Cafe-Bar Tailor Made, το οποίο είχαμε ξαναεπισκεφθεί και θέλαμε να το δείξουμε και στους φίλους μας. Φτάνουμε εκεί γύρω στις 7 το απόγευμα και ήταν όλο γεμάτο (μέσα - έξω), εκείνη την ώρα όμως έφευγε μία
παρέα και καθόμαστε σε ένα τραπεζάκι έξω. Αφού καθίσαμε είδαμε ότι και άλλος κόσμος έψαχνε να καθίσει και λέμε τυχεροί ήμασταν που βρήκαμε. Μετά από 10 λεπτά περίπου φωνάζουμε εμείς τον σερβιτόρο να τον ειδοποιήσουμε ότι δεν ήταν δικά μας τα ποτά πάνω στο τραπέζι. Εκτός από τον σερβιτόρο προθυμοποιήθηκε και μία κοπέλα να μας εξυπηρετήσει και να ειδοποιήσει. Πράγματι μετά από 5 λεπτά έρχεται ο Σερβιτόρος και μαζεύει το τραπέζι. Μόλις το μάζεψε μας λέει ότι μόλις τον ειδοποίησαν ότι όλο το μαγαζί μέσα (που ήταν γεμάτο) και δύο τραπέζια έξω, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που καθόμασταν ήδη ένα τέταρτο, ήταν RESERVE!

Εμείς του είπαμε αν μπορεί να μας βρει ένα άλλο τραπεζάκι να καθίσουμε, και ήρθε μετά από λίγο να μας πει να κάτσουμε απέναντι στην πλατεία σε ένα πρεβάζι να μας σερβίρει εκεί. Ουσιαστικά να πληρώσουμε 8,5 Ευρώ το άτομο ένα Cocktail και να καθίσουμε απέναντι μόνοι μας στην πλατεία.

Ένα ΣΥΓΝΩΜΗ τυπικό δεν μας είπαν!! Όπως ήταν φυσικό φύγαμε και πήγαμε κάπου αλλού. Ουσιαστικά μας ΕΔΙΩΞΑΝ και εμείς πήγαμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να τους αφήσουμε χρήματα και να δείξουμε το μαγαζί στους φίλους μας. ΚΡΙΜΑ που δεν σέβονται τον κόσμο που αυτός τους έχει φτάσει εκεί που είναι. ΝΤΡΟΠΗ να προσβάλεις έτσι κάποιον που έρχεται από την άλλη άκρη της πόλης να σε υποστηρίξει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορά για έναν χώρο που θέλει να περάσει προς τα έξω την κουλτούρα και την ποιότητα!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!