tromaktiko: Οδήγηση με... κανόνες (vids)

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Οδήγηση με... κανόνες (vids)



Η FIBA αποφάσισε να δείξει εκ νέου το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς εμπνεύστηκε μια συγκλονιστική διαφήμιση, ώστε να αποτρέψει τους θεατές του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας από το να οδηγούν επικίνδυνα.

Η FIBA φιλοδοξεί να... ευαισθητοποιήσει τους θεατές της διοργάνωσης , ώστε να μην παραβιάσουν το όριο ταχύτητας και σε συνεργασία με την Οικονομική Επιτροπή Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (UNECE) ξεκίνησε εκστρατεία ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια.

Η σχετική διαδικασία θα ολοκληρωθεί με το πέρας του Ευρωμπάσκετ (σ.σ 18 Σεπτεμβρίου) και είναι η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται, μετά από αυτή στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Η φετινή εκστρατεία έχει σλόγκαν: «Παίζουμε και οδηγούμε με τους κανόνες» και συμμετέχουν η UNECE, η FIBA και η FIBA Europe, η Λιθουανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η Ισπανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της Λιθουανίας.

Στο τέλος του σχετικού διαφημιστικού κλιπ, το οποίο προβάλλεται στις οθόνες των γηπέδων κατά τη διάρκεια των αγώνων στη Λιθουανίας εμφανίζονται ο Χοσέ Καλδερόν και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας και υπενθυμίζουν: «Όταν οδηγείς, πρέπει να οδηγείς σύμφωνα με τους κανόνες... Όταν παίζεις, πρέπει να παίζεις σύμφωνα με τους κανόνες...».

Ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Πάτρικ Μπάουμαν, μιλώντας για την σχετική κίνηση, τόνισε: «Όλοι έχουμε χάσει έναν αγαπημένο μας άνθρωπο σε τροχαίο δυστύχημα.

Και το μπάσκετ έχει χάσει πολλούς, όπως τον Ντράζεν Πέτροβιτς και το Φερνάντο Μαρτίν.

Η FIBA δεν είναι μόνο το μπάσκετ, έχουμε και κοινωνικές ευθύνες. Πρέπει να ενημερώσουμε τους νέους.

Προσκαλώ όλο τον κόσμο να παίξει, αλλά και να οδηγήσει σύμφωνα με τους κανόνες».


http://www.gazzetta.gr/


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!